KAZNIĆU JE JA LIČNO! Stravične pretnje Vojislava Šešelja urednici RTS Oliveri Kovačević! (VIDEO)
Foto: RTS printscreen

ko će da ga zaustavi?

KAZNIĆU JE JA LIČNO! Stravične pretnje Vojislava Šešelja urednici RTS Oliveri Kovačević! (VIDEO)

Pojedini mediji pak napali su urednicu RTS da je neprimereno koristila Šešeljev lik, ali ona se ovim povodom nije oglašavala

Objavljeno:

Emisija Olivere Kovačević o eksalaciji nasilja u Srbiji naišla je na odjek javnosti, a posebno zbog ilustracije nasilnika kroz precrtani lik Vojislava Šešelja.

foto: RTS printscreen

Gošća emisije bila je poslanica DS kojoj su pripadnici SRS pretili u Skupštini, ali i otac pevačice Nataše Bekvalac, koja je izazvala pažnju javnosti jer je prijavila supruga Luku da je brutalno pretukao nakon svađe.

foto: RTS printscreen

Autorka emisije "Da možda ne" pitala se sa svojim gostima zašto niko nije reagovao na pretnje poslanici.

Ona je kazala da ako se nasilje odigrava u institucijama, u oglednom delu naše demokratije, zapitala se šta možemo da očekujemo u drugim institucijama, javnom životu ali i privatnim životima.

Pojedini mediji pak napali su urednicu RTS da je neprimereno koristila Šešeljev lik, ali ona se ovim povodom nije oglašavala.

Lider SRS s druge strane imao je poruku za nju.

foto: Beta

- Olivera Kovačević je jedna notorna profuknjača. Ona dozvoljava sebi ono što normalnim ljudima ne pada na pamet da rade. Snosiće odgovornost kad-tad. Kazniću je ja, i to lično... Mada, kad malo bolje razmislim, čini mi se da je ona tajno zaljubljena u mene i da je ovo samo način na koji želi da privuče moju pažnju...- kazao je on u izjavi za list Informer.

Pogledajte emisiju, pa nam u komentarima pišite ima li nečeg neprimerenog u njoj.

Bonus video:

Nikola Šainović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.