ŽENA ULAZILA U RADNJE SA ŠPRICOM ZARAŽENIM HIV VIRUSOM: Sumanute pljačke u Jagodini
Foto: Pixabay

šta sve nisu smislili!

ŽENA ULAZILA U RADNJE SA ŠPRICOM ZARAŽENIM HIV VIRUSOM: Sumanute pljačke u Jagodini

Osumnjičenima koji se terete da su izvršili krivično delo razbojništva određeno je zadržavanja do 48 sati i oni će biti privedeni tužilaštvu

Objavljeno:

V. J. (41) iz Jagodine uhapšena je zbog sumnje da je opljačkala apoteke i menjačnicu pretnjom da će radnike ubosti špricem inficiranim HIV i poseći ih žiletom.

Kako je saopštila policija u Jagodini, sumnja se da je osumnjičena 30. novembra ušla u apoteku u Svilajncu i uz pretnju radnici da će je ubosti inficiranim špricem uzela oko 30.000 dinara, a 3. decembra na isti način od radnice apoteke u Ćupriji uzela oko 18.500 dinara.

Osumnjičena se tereti i da je 1. decembra iz menjačnice u Jagodini, uz pretnju radnici da će je poseći žiletom, uzela oko 270 evra i oko 3.000 dinara. U saopštenju policije dodaje se da je uhapšen i A. M. (19) iz okoline Svilajnca zbog sumnje da je 29. novembra, maskiran fantomkom, ušao u prostorije benzinske pumpe u okolini Jagodine i uz pretnju nožem od radnika uzeo oko 52.000 dinara. Osumnjičenima koji se terete da su izvršili krivično delo razbojništva određeno je zadržavanja do 48 sati i oni će biti privedeni tužilaštvu.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.