Moja ćerka ima 55 dijagnoza, pozlilo joj je na ulici, a lekari su nam rekli da je vodimo kući! DARIJINA MAJKA SE PROTESTOM BORI ZA NJEN ŽIVOT! (VIDEO)
Foto: Printscreen

bunt!

Moja ćerka ima 55 dijagnoza, pozlilo joj je na ulici, a lekari su nam rekli da je vodimo kući! DARIJINA MAJKA SE PROTESTOM BORI ZA NJEN ŽIVOT! (VIDEO)

Darijin slučaj podigao je Srbiju na noge

Objavljeno: 14:33h

Nakon otvorenog pisama predsedniku, premijerki i ministrima s pitanjem "zašto joj nije omogućeno da se leči", podrška devojčici koja već godinama boluje od nepoznate bolesti sad stiže u vidu protesta ispred Ministarstva zdravlja.

Njena majka Gorica Lukić najavila je da će zatražiti odgovore od ministra Zlatibora Lončara "zašto njenoj ćerki ni posle toliko vremena još nije postavljena dijagnoza i poslata na lečenje".

"Imam nameru da ispravim neistinu i da demantujem. Na prethodnu priču, pre otvorenog pisma, niko nije odreagovao od nadležnih da vidi sa čime se bori to dete. Garancije smo dobili. E, sad ćemo videti ko će izaći od tih ljudi koji su obećali. Niko nas nije kontaktirao u vezi s Darijinim lečenjem i ne mora. Ako se ne pojavimo u ustanovu u kojoj smo se lečili to znači da su nas oni odgurnuli. Pre nekoliko meseci je krvarila na usta i rekli su nam da nije hitno jer nije krvarila pola čaše...", rekla je Darijina mama.

SRBIJO, PROBUDI SE! Odrekni se danas jedne kafice u kafiću i DARIJA ĆE ŽIVETI! (VIDEO)

"Prošle nedelje smo došli na preglede, njoj je pozlilo na ulici, Rekli su nam vodite dete kući, to je protutnjao virus" - kaže Darijina majka.

Ona smatra da su najviše krivi Ministarstvo zdravlja i doktori, da je kucala na sva vrata...

"Darija će ići na lečenje zahvaljujući dobrim ljudima, ali neće ići i budžeta!", rekla je na kraju Darijina majka.

Darijinu priču pročitajte klikom OVDE.

foto: Privatna arhiva
foto: Printscreen/Budi human.rs

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.