ŽIV SE POJEDOH, TREBALO JE DA IH TERAM LOPATU PO LOPATU DA UNOSE! Vučić nezadovoljan što KC Niš nije završen dok je bio premijer!
Foto: Espreso

konferencija

ŽIV SE POJEDOH, TREBALO JE DA IH TERAM LOPATU PO LOPATU DA UNOSE! Vučić nezadovoljan što KC Niš nije završen dok je bio premijer!

Vučić je istakao da generalno nije zadovoljan što u prethodnim godinama nije dovoljno iskorišćen novac za kapitalne investicije

Objavljeno:

Živ se pojedoh što još nije završen Klinički centar u Nišu, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić, i istakao da generalno nije zadovoljan što u prethodnim godinama nije dovoljno iskorišćen novac za kapitalne investicije.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da ga je najviše pogodilo to što će KC Niš biti završen tek za nekoliko meseci.

POSLEDNJI PUT KAO PREMIJER Vučić: Nasledniku ostavljam dobru kasu, Srbija će biti dobro mesto za život! (VIDEO)

- Živ se pojedoh zbog toga i ne mogu da razumem Ministarstvo zdravlja i to što nisu ''spavali'' u Nišu. Terao bih ih da lopatu po lopatu unose. Neko će reći da se to tako ne radi, ali, radi se tako. Tako sam radio i pola stvari je završeno brže i na vreme. To mi je najkrivlje - rekao je Vučić.

foto: Espreso

On je poručio da nije zadovoljan iskorišćavanjem novca za kapitalne investicije u svim ministarstvima.

- Svi misle da je to samo u Ministarstvu građevinarastva, ali nije, tamo je samo jednim delom. To je pitanje za sva ministarstva. Ne možemo da se izlečimo boljki, tendera, nabavki - rekao je Vučić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.