IMALA JE 18 GODINA KADA GA JE UPOZNALA, A ON 40: Svi ih OSUĐUJU, a ono što su uradili ŠOKIRALO je SVET
Sav i Mark, Foto: Printscreen/Instagram/savandmark

svet je šokiran!

IMALA JE 18 GODINA KADA GA JE UPOZNALA, A ON 40: Svi ih OSUĐUJU, a ono što su uradili ŠOKIRALO je SVET

Ljubav ne zna za granice je fraza koju čujemo svakodnevno, ali da li se u potpunosti slažete sa ovim?

Objavljeno:

Sav, koja je imala svega 20 godina kada je počela da živi sa svojim izabranikom, rekla je da su njeni roditelji bili saglasni sa njenim izborom kada je kući dovela muškarca toliko starijeg.

Bračni par sa 22 godine razlike u godinama otkrio je kako je njihova romansa počela slučajnim susretom u baru. Sav, koji je tada imao 18 godina, i Mark Harison, koji je tada imao 40 godina, prvi su počeli da se dopisuju na Tinder-u i dodali se na Fejsbuku. Ali mesecima kasnije, nakon što njihova romansa nije napredovala, Sav je bila u baru sa prijateljima kada je ugledala Marka sa druge strane sobe. Video sam ga i odmah se unervozio jer je bio veoma zgodan i obučen u lepo odelo“, priznao je Sav. Mark je preuzeo inicijativu, započevši razgovor sa Savom i njenim prijateljima, prenosi Njujork post.

Kasnije uveče, Sav je shvatio da niko od njenih prijatelja više nije u baru, pa joj je Mark ponudio da prespava u svom stanu. „Samo mi je dao čašu vode, stavio me u krevet i zaspao na kauču“, rekao je Sav, „Sledećeg jutra sam ga poljubila u znak zahvalnosti, a kada sam ušao u lift, moje telo je eksplodiralo od uzbuđenja." Mark je rekao da je to kao da su hemikalije u njihovim telima znale da im je suđeno da budu zajedno - pogotovo zato što je znao da Sav nije imala nameru da izlazi u to vreme.

Sledeće nedelje, par se sastao i razgovarao sedam sati, a zatim to ponavljao iznova i iznova. Mark je rekao da je njihova fizička veza zamenjena njihovom intelektualnom vezom. Prošlo je godinu dana od tog slučajnog susreta u baru da par kaže 'Volim te' jedno drugom, i još godinu dana pre nego što su počeli da žive zajedno i na kraju se venčali. „Bilo je to kao sastavljanje slagalice u kojoj se polako, ali sigurno uklapaju na svoje mesto, i jednu po jednu grade sliku“, rekao je Mark. Sav, koja je napunila 20 godina kada se par uselio zajedno, rekla je da su njena porodica i prijatelji bili u redu što je dovela kući muškarca duplo starijeg od nje. „Oni me dobro poznaju i mislim da su znali da to nije ovaj starac, to bi bio neko drugi“, našalila se, „ali mislim da su znali šta da očekuju od mene kada su muškarci u pitanju“.

Ali, u početku nije sve išlo po planu. Naime, Sav i Mark su uhvaćeni kamerom u bliskoj vezi u kući Savinih roditelja, a njena mama je bila besna zbog svega što je videla. Ali kada su se Mark i njena majka zvanično upoznali, sve je prošlo glatko i Mark je sada sastavni deo porodice. Tokom karantina, Sav i Mark su počeli da objavljuju na TikTok-u, kao i mnogi drugi, ali par je čuo priče od onih oko sebe koji su smatrali da ne mogu da budu sa osobom koju vole zbog različitih razloga kao što su pol i godine. Njihov profil eksplodirao je nakon što je par počeo otvoreno da govori o svojoj jedinstvenoj vezi, dodajući da zagovaraju sve vrste odnosa sve dok su svi uključeni punoletni i daju saglasnost.

„U suštini oni su se stideli ljubavi i to je Marka i mene iseklo do srži“, rekao je Sav, „Mi smo na tako privilegovanom mestu sa načinom na koji se predstavljamo i samo sam želeo da taj prostor iskoristim za ljude koji se ne uklapaju. u, kao i za zabavne i ozbiljne poruke da pokažu ljudima da su voljeni i da se o njima brinu'. Par je rekao da je njihova razlika u godinama nešto o čemu zapravo ne razmišljaju i, ako ulove ljude kako bulje u javnosti, njihove godine nisu prva stvar koja im pada na pamet - već njihova moda ili energija.

Međutim, i dalje ponekad dobijaju ružne komentare na internetu. Mislim, tako je lako izvući zaključke na internetu, a da ne sretneš nekoga“, rekao je Sav i dodao da ih većina ljudi i dalje podržava. Mark je rekao da paru ne smeta da bude 'gromovod' za trolove ako to pomaže drugima da se osećaju ugodnije u sopstvenoj vezi - bilo da je u pitanju razlika u godinama ili LGBTK. Sav je priznao da su dobili stotine poruka u kojima im se govori da upravo to urade. Ima dana kada okrutni trolovi povređuju Savu, ali Mark kaže da ih njena pamet i oštar jezik obično slome.

02:10

SEKSOLOG ZAPLAKAO KAD JE VODITELJ SPOMENUO ČIPS SA UKUSOM VAGINE: Šok u emisiji uživo, evo šta se desilo

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.