UBIJEN POZNATI REPER! Oglasili se njegovi RODITELJI
Kirnan Forbs, Foto: Printscreen Instagram/akaworldwide

tužno

UBIJEN POZNATI REPER! Oglasili se njegovi RODITELJI

Motiv pucnjave je nepoznat

Objavljeno:

Jedan od najpopularnijih repera Južne Afrike ubijen je ispred restorana u gradu Durbanu na jugoistoku zemlje.

Kirnan Forbs, poznat kao AKA, ubijen je zajedno sa svojim prijateljem Tebelom 'Tibz' Motsoaneom u petak, neposredno pre nego što je trebalo da nastupi na bini.

Policija je saopštila da su muškarci išli ka svom automobilu iz restorana kada su im navodno prišli naoružani osumnjičeni i pucali iz neposredne blizine.

Ovaj 35-godišnji reper osvojio je više južnoafričkih nagrada, bio je nekoliko puta nominovan za nagradu Black Entertainment Television (BET) u Sjedinjenim Državama, a jednom je bio nominovan za MTV Europe Music Avard.

- Sa velikom tugom obaveštavamo o smrti našeg voljenog sina - objavili su njegovi roditelji Toni i Lin Forbs na njegovoj Instagram stranici i dodali:

- Naš sin je bio voljen, a on je dao ljubav zauzvrat - stoji u saopštenju.

- Navodno su im prišla dvojica naoružanih osumnjičenih koji su došetali do njih sa druge strane ulice i pucali u žrtve iz neposredne blizine - navodi se u saopštenju policije.

Motiv pucnjave je nepoznat, a policija je otvorila istragu.

Podsetimo, Forbs je rođen u Kejptaunu 1988. godine i počeo je da se bavi muzikom dok je još bio tinejdžer. Zajedno sa dva prijatelja Vice Versa i Greihounda, reper je formirao grupu Entiti. Dobili su nominaciju za nagradu KORA u kategoriji najboljeg afričkog hip hopa. Grupa se raspala 2006. i Forbs je krenuo u muzičku produkciju, radeći sa umetnicima kao što su Khuli Chana, ProKid i JR.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.