Neverovatna priča: Dečak je spasio ocu život pomomoću jedne fotografije!
Foto: Printscreen / Instagram / laneymg

duša mala...

Neverovatna priča: Dečak je spasio ocu život pomomoću jedne fotografije!

Zahvaljujući fotografiji iz prošlosti, Semi je uspeo spasiti ocu život tako što je prikupio novac za njegovo lečenje
Objavljeno:

Semi Griner (10) sa Floride, postao je zvezda još 2007. godine kada ga je njegova majka fotografisala na plaži. On je tada imao samo 11 meseci, a roditelji nisu ni očekivali da će njegova fotografija biti toliko popularna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Semijev otac Džastin se razboleo 2006. godine. Njemu su tri godine kasnije otkazali bubrezi i onda je on počeo da ide na dijalizu. 2015. godine doktori su mu rekli da mora na hitnmu transplataciju bubrega.

A photo posted by Laney Griner (@laneymg) on

Porodica je pokrenula stranicu “GoFundMe”, kako bi prikupili novac potreban za transplataciju. Kada su korisnici interneta shvatili da je porodica kojoj je potrebna pomoć zapravo porodica dečaka koji je bio senzacija na internetu, akcija je dobila na značaju. U par dana je samo porodici uplaćeno oko 100.000 dolara. Džastin je operisan avgusta 2015. godine.

A photo posted by Laney Griner (@laneymg) on

- Srećan sam što je moj otac živ - naglašava Semi, ali on ne želi da bude internet zvezda, ali mu je i drago što je bio jednom jer mu je to i pomoglo da spasi oca. Ovoj srećnoj porodici sada stižu ponude da gostuju po emisijama, ali oni to odbijaju. Semi bi želeo da ga ljudi pamte po nečemu drugom, i on se nada da će jednog dana postati umetnik.

(Espreso.co.rs / Bulevar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.