TRAMP JE PREDSTAVIO NEKOGA KO ĆE ŽIVETI S NJIM U BELOJ KUĆI: A nije mu ni žena, ni dete! (FOTO)
Foto: Fonet / AP

čast za vlasnika!

TRAMP JE PREDSTAVIO NEKOGA KO ĆE ŽIVETI S NJIM U BELOJ KUĆI: A nije mu ni žena, ni dete! (FOTO)

- Paton je potomak herojskih pasa koji su bili u Iraku i Afganistanu i savršeno odgovara ovoj ulozi
Objavljeno:

Devetogodišnji pas Paton i potomak američkih vojnih pasa spreman je da postane "Prvi Pas" koji će se useliti u Belu kuću, sudeći prema njegovom vlasniku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Luis Poup, istaknuta filantropistkinja i dugogodišnja prijateljica Donalda Trampa rekla je za FoxNews u sredu kako je uverena da će njen pas biti izabran da služi kao "drugar i zaštitnik" predsednikovog 10-godišnjeg sina, Barona.

Najstariji telefonski broj se i dalje koristi. Pogađajte gde! (VIDEO)

Ova advokatica kaže da je Trampu već poslala belešku o ovom psu goldendoodle vrste (mešavina zlatnog retrivera i pudlice), kao i fotografiju Patona koja je napravljena u Trampovoj kući za Dan zahvalnosti.

- Kada sam Trampu pokazala sliku Patona, rekao mi je da fotografiju pokažem i njegovom najmlađem sinu, jer će ga on odmah poželeti, rekla je Poup.

foto: Profimedia

- Baronov osmeh mi je sve rekao, pa sam se rasplakala. Mislim da će mu Paton biti prava uteha jer mora da se preseli u novi dom i upozna nove prijatelje u Vašingtonu. Pas će biti njegov drugar i zaštitnik, dodala je filantropistkinja.

Sudeći prema njenim rečima, pas je dobio ime prema američkom generalu iz Drugog svetskog rata Džordžu Patonu, koga je Donald Tramp pohvalio kao jednog od najvećih vojnih lidera u američkoj istoriji.

- Paton je potomak herojskih pasa koji su bili u Iraku i Avganistanu i savršeno odgovara ovoj ulozi, istakla je Luis Poup.

(Espreso.co.rs / Fox News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.