Najslađe prijateljstvo: 13 fotografija koje pokazuju šta je ljubav! (FOTO)
Foto: Sandi Swiridoff

ljubav najveća na svetu

Najslađe prijateljstvo: 13 fotografija koje pokazuju šta je ljubav! (FOTO)

Na Instagramu su podelili sa svima njihovu prelepu priču o prijateljstvu, a ona uključuje fotografije od kada su se upoznali pa sve do danas dve godine kasnije
Objavljeno:

Prijateljstva su jedna od najlepših stvari u životu, a deca često najbolje drugare pronađu u svojim kućnim ljubimcima. Tako je bilo i ovog puta kada je usvojen Badi (3) kojem je drugar preslatki labrador.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njihova priča je malo drugačija, jer svojim fotografijama podržavaju organizaciju za usvajanje dece. Duo sve radi zajedno bilo da se kupaju, piju kafu na terasi, uživaju na ljuljaškama ili spavaju zajedno.

I mama je car, ne samo ćale: 180.000 ljudi na Instagramu prati njenu priču! (FOTO)

- Dirljiva priča Regana i Badija je morala da se ispriča, nisam mogla sve da zadržim za sebe - rekla je baka Sandi Swiridof koja je usvojila Badija.

Na Instagramu su podelili sa svima njihovu prelepu priču o prijateljstvu, a ona uključuje fotografije od kada su se upoznali pa sve do danas dve godine kasnije.

foto: Sandi Swiridoff
foto: Sandi Swiridoff

O njihovoj ljubavi i prijateljstvu sada priča ceo svet, a ovako prelepe fotografije se retko viđaju. Zagrljaji, poljupci i osmesi - njihovo vreme provedeno zajedno je nešto najslađe što će te videti danas.

foto: Sandi Swiridoff
foto: Sandi Swiridoff
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.