Ovaj dečak je poslao poruku sestrici zbog koje CEO SVET PLAČE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/@bellemunzo

do plutona i ...

Ovaj dečak je poslao poruku sestrici zbog koje CEO SVET PLAČE! (FOTO)

Sa suzama u očima mali Rajan je napisao kako se oseća i obradovao svoju sestru
Objavljeno:

Ljubav između braće i sestara je više nego posebna, oni se svađaju i biju, ali ne mogu jedno bez drugog. Svoje emocije pokazuju na veoma čudne načine i uvek su tu za svoju porodicu. Razdvojenost im teško pada, a onda se zaboravlja sve ružno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bel Munjoz ima 17 godina, iz Teksasa je i voli da se bavi sportom. Sa svojim timom je nedavno otišla na turnir, a nije ni sanjala kakva će je poruka sačekati od brata.

OTKAZ SA ŠLAGOM: Ovo je definitivno NAJSLAĐI NAČIN da nekoga OTPUSTITE! (FOTO)

Iako je bila na samo sat vremena od kuće, bila je predaleko za malog Rajana. Sestra mu je toliko nedostajala da je rešio da joj se javi sa tatinog telefona. Sa suzama u očima, napisao je sestri kako se oseća.

- Hej seko, Rajan je hteo sam samo da ti kažem koliko mi nedostaješ. Drago mi je što ste pobedili, ali jedva čekam da se vratiš kući - napisao je mali Rajan.

Naravno, ona mu je odgovorila da i on njoj mnogo nedostaje, ali Rajan je tvrdio da ona njemu više fali. Posalo je i sliku sa rečenicom da plače, a na kraju je rekao koliko je voli - do Plutona i nazad.

Nakon što je podelila poruke sa svojim pratiocima na Tviteru on je postao prava zvezda. Ceo svet priča o njegovoj dirljivoj poruci i velikoj ljubavi koju je pokazao sestri.

foto: Printscreen/Twitter/@bellemunzo

Nema sumnje da će vam ova poruka ugrejati srce danas! Pošaljite je i vi nekome koga volite i zagrlite ih kad se vratite kući. Jer šta bismo bez braće i sestara ...

(Espreso.co.rs / Diply)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.