BLAGO NJEMU KAD MU SE MOŽE: Plastični hirurg dizajnirao svoju ženu kako je hteo! (FOTO)
Foto: Stock

Tako treba

BLAGO NJEMU KAD MU SE MOŽE: Plastični hirurg dizajnirao svoju ženu kako je hteo! (FOTO)

Amerikanka Ana Kraft i četiri godine stariji estetski kirurg Filip Kraft u braku su 21 godinu, a ona je prvi put otišla pod nož nakon što je rodila dva sina, Astona (13) i Filipa Džuniora (11)
Objavljeno:

- Imam savršeno telo isklesao ga je moj voljeni suprug, najveći od svih majstora - pohvalila se Ana Kraft.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Telo joj se promenilo nakon drugog porođaja i tada je napokon pristala na ideju da je suprug malo "sredi i zategne".

foto: Printscreen/Instagram/mirgaeva_galinka

- Moj mužić najviše voli da popravlja sportske automobile i nameštaj, a najviše od svega voli mene da usavršava. Prvo mi je povećao grudi jer su izgubile volumen posle dva porođaja, stanjio mi je struk i ubrizgao filere u lice kako ne bih imala bore. Čak mi je sredio i stomak, pa sada izgeleda kao da imam "pločice", a podigao mi je i zadnjicu. Sve prijateljice mi zavide, nema muškarca koji se neće okrenuti za mnom - rekla je Ana.

Ana je prva sdesna na ovoj slici.

Filip ima kliniku u Majamiju, a žena mu je najbolja reklama za uslugu koju pruža. Zato ju je zaposlio kao svoju menadžerku.

- Ako se pacijent uplaši zahvata ili negativnih posledica, samo kažem da pogledaju Anu. Svako se kod mene uverio da je u najboljim rukama - ispričao je hirurg.

Iako je trenutno zadovoljna izgledom, Ana je uverena da će kad tad opet završiti na operaciji, a već razmišlja o korekciji nosa i ušiju, a suprug joj je napravio i poseban plan ishrane kako bi što lakše održavala novo telo.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.