Mogu da ga osetim. Telo mi potpuno poludi! ŽENA ZBOG RETKE BOLESTI ALERGIČNA NA SUPRUGA! (VIDEO)
Foto: Printscreen / AnnaPaula

NA NJEGA I SVE OSTALO...

Mogu da ga osetim. Telo mi potpuno poludi! ŽENA ZBOG RETKE BOLESTI ALERGIČNA NA SUPRUGA! (VIDEO)

Nesrećna Džoana sama živi u svojoj sobi poslednjih godinu dana. Alergična je gotovo na sve – na prašinu, hranu, svetlo, razne hemikalije, na supruga
Objavljeno:

"Alergična sam na svog supruga", rečenica je koju ste verovatno puno puta čuli. Međutim, kada je u pitanju 29-godišnja Džoana Vatkins, ona ima doslovno značenje. I kad ona to kaže, definitivno nikome nije smešno, najmanje njoj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nesrećna Džoana sama živi u svojoj sobi poslednjih godinu dana. Alergična je gotovo na sve – na prašinu, hranu, svetlo, razne hemikalije, na supruga. Suprug Skot morao je da izgradi “sigurnu zonu” za Džanu, tj. sobičak bez prozora u kojoj je sve obavijeno plastičnim pokrivačem.

Džona je posetila čak 30 doktora dok nije saznala šta joj se događa. Dijagnoza ju je prenerazila – boluje od retkog sindroma zbog čega je alergična gotovo na sve. Pa čak i na ljude.

Ne mogu da joj se približim. Čim je zagrlim, ona vrišti od bolova – kaže za "Fox9 News" suprug Skot koji živi u prizemlju njihove kuće, potpuno izolovan od svoje supruge. Ona živi u potpunom mraku na prvom spratu. Iz sobe samo izlazi kad odlazi kod doktora.

Čim se otvore vrata, ja mogu da ga osetim. Telo mi potpuno poludi, grlo mi se stegne… Neizdrživo!

Nakon cele ove priče pravo je čudo da je nesrećna devojka još uvek stabilna u glavi. Dane provodi čitajući knjige, razgovara telefonom, šalje mejlove, moli se…

Što se tiče hrane, i tu je situacija komplikovana. Džoana sme da jede samo jagnjetinu, određenu vrstu govedine, šargarepu i sveže krastavce. Poslednjih godinu dana jede samo to, a jela joj priprema Skot.

Začudo, suprug Skot je usprkos svemu i dalje pozitivan kada je njihova budućnost u pitanju.

Jadno da ne može jadnije! Krali iz humanitarne radnje i iskoristili dete za to! (VIDEO)

Mogu da se bunim oko sto stvari, ponekad mi dođe da dignem ruke od svega, ali na kraju dana pomirim se sa situacijom. Imamo podršku divnih ljudi i to mi je najvažnije – rekao je Skot.

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.