5 fantastičnih načina da otpušite zapušenu sudoperu! (FOTO)
Foto: Stock

EVO REŠENJA!

5 fantastičnih načina da otpušite zapušenu sudoperu! (FOTO)

Postoje već osmišljeni sistemi pomoću kojih možemo da izbegnemo razgovor sa profesionalcem i sami rešimo slučaj, a koliko god da vam to deluje nestvarno, zapravo vam neće trebati mnogo vremena
Objavljeno: 13:59h

Iako postoje srećnici koji ne moraju da se suočavaju sa začepljenim odvodom, mnogi vlasnici domova imaju neverovatne poteške kada dođe do ovog problema.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Međutim, postoje već osmišljeni sistemi pomoću kojih možemo da izbegnemo razgovor sa profesionalcem i sami rešimo slučaj, a koliko god da vam to deluje nestvarno, zapravo vam neće trebati mnogo vremena.

SEKSI PLJAČKA: Ruskinja odolela lopovu, on njoj - nije (VIDEO)

Pročitajte 5 načina koji će vam pomoći da vaš mini pogon za preradu kanalizacionog otpada i otpadnih voda zadržite čistim i funkcionalnim.

foto: Giphy

1. Mešavina vode i sirćeta

Po pola litre vrele vode i destilovanog belog sirćeta naspite u krčag, a zatim pre spavanja sipajte to u toalet koji je najbliži glavnoj kanalizacionoj liniji i isperite.

Ova mešavina pomoći će vam da otklonite blokadu i istopite mast koja je očvrsnula u odvodu. Preporučuje se da ovaj metod upotrebljavate jednom mesečno kako bi kanalizacija ostala čista.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.