Tražim domino damu koja će da me zamota u novine! Ovaj tip ima ozbiljan fetiš, a kad čujete zašto...(FOTO)
Foto: Reddit/seannj30/swinglinefan/Arlaine

kriju naviku i od najbližih!

Tražim domino damu koja će da me zamota u novine! Ovaj tip ima ozbiljan fetiš, a kad čujete zašto...(FOTO)

- Volim miris i osećaj kad dodirnem najnovije novine. Voleo bih da ih stavim na krevet i da legnem na njih, kao i da se njima pokrijem i da zamotam glavu kako bih mogao da udišem taj miris
Objavljeno:

Iako digitalizacija potire skoro sve štampane medije, u svetu je moguće pronaći razna udruženja koja još uvek imaju jedan neobičan fetiš, a to je fetiš prema novinama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čini se da je za razvitak ovog fetiša kriv trenutak kada su još kao deca u novinama prvi put videli neku eksplicitnu fotografiju, a one sa potpuno razvijenim fetišom najviše uzbuđuju srednje strane.

PUTIN VEĆI SRBIN OD SRBA: Zašto samo Rusija reaguje kad SILUJU SRPSKU DECU?!

Jedan korisnik Tvitera je redovno postavljao fotografije gde svoje pantalone puni stranicama novinama. Na njegovom profilu piše i kako traži ženu koja će “ga zaviti u novine”.

foto: AP

- Volim miris i osećaj kad dodirnem najnovije novine. Voleo bih da ih stavim na krevet i da legnem na njih, kao i da se njima pokrijem i da zamotam glavu kako bih mogao da udišem taj miris - napisao je jedan posetilac sajta Ekspiriens Prodžekt (Experience Project).

Drugi je naglasio kako je fetiš na neko vreme nestao, ali se onda ponovo vratio.

Na jednom sajtu čovek je napisao kako je pokušao da sakrije od žene ovu čudnu naviku, ali da je saznala kada je ona naišla na ogroman broj novina u ormaru.

Psihologija se nije previše bavila razvojem ovog fetiša, ali se smatra da do toga dolazi kad mozak slučajno stvori vezu između seksualnih i neseksualnih stimulansa.

Na istim stranicama na internetu je moguće pronaći i ljude koji imaju sado-mazo fetiš, a to se vidi po natpisima da neko želi da ga domino dama umota u novine.

(Espreso.co.rs / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.