Oni postoje! 12 ZLOĆA iz DIZNIJEVIH crtaća u stvarnom životu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jirkavinse

ponovo na sceni!

Oni postoje! 12 ZLOĆA iz DIZNIJEVIH crtaća u stvarnom životu! (FOTO)

Ovaj dizajner prošle godine se bavio realističnim izlaganjima Diznijevih princeza, a sada se vratio na scenu sa mnogo mračnijim projektom uoči Noći veštica!
Objavljeno:

Da li vas komšija strašno podseća na Kapetana Kuku? Možda vam je gospođa u autobusu zaličila na Kruelu de Vil? Vrlo moguće jer neki ljudi zaista podsećaju na likove iz crtanih filmova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jirka Vinse Jonatan poreklom je iz Finske i bavi se grafičkim dizajnom i ilustracijama, a ono što ga izdvaja od njegovih kolega jeste njegov jedinstveni pogled na likove iz Diznijevih crtanih filmova.

Diznijeve devojke: Ovako bi lepotice iz omiljenih crtaća izgledale u stvarnosti (FOTO)

Ovaj dizajner prošle godine se bavio realističnim izlaganjima Diznijevih princeza, a sada se vratio na scenu sa mnogo mračnijim projektom uoči Noći veštica.

Finski kreator je "oživeo" nekoliko najstrašnijih zlikovaca u okviru serije pod nazivom "Diznijevi likovi u stvarnom životu".

Koristeći se kombinacijom digitalnog sastavljanja i bojenja, kao i manipulacije fotografijom, Jirka kreira jezivo realne dimenzije Kruele De Vil iz 101 dalmatinca, kapetana Kuke iz Petra Pana, kao i mnogih drugih karaktera koje svi volimo da mrzimo.

1. Kruela De Vil (101 Dalmatinac)

2. Had (Herkules)

3. Džafar (Aladin)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.