On u Srbiji ne postoji! Šef radnicima poklanja 1260 automobila, 400 stanova i nakit...a šta vi dobijate?
Foto: Facebook/Savji Dholakia

ovo se retko viđa

On u Srbiji ne postoji! Šef radnicima poklanja 1260 automobila, 400 stanova i nakit...a šta vi dobijate?

- Cilj je da svaki naš zaposleni ima automobil i dom u sledećih pet godina - rekao je Savjibhai Dolakia, vlasnik kompanije "Hare Krishna Exports"
Objavljeno:

Velikodušni indijski tajkun, vlasnik kompanije za izvoz dijamanata, podeliće svojim zaposlenima 1.260 automobila, 400 stanova i nakit u sklopu hinduističkog festivala Divali ovog vikenda, a sve kao bonus jer je kompanija uspela da ostvari zacrtane poslovne ciljeve.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bogati Indijac Savjibhai Dolakia ukupno će na svoje zaposlenike potrošiti 500 miliona rupija (nešto više od 6.660.000 evra), a sve, kako sam kaže, kao nagradu i priznanje za njihov izvanredan rad, trud i predanost u poslednjih pet godina.

Kasirka ZADIRKIVALA dečaka što je izabrao ROZE kinder jaje, majka ODLEPILA i spremila ŽESTOKU OSVETU!

foto: Facebook/Savji Dholakia

- Cilj je da svaki naš zaposleni ima automobil i dom u sledećih pet godina - rekao je Dolakia, vlasnik kompanije "Hare Krishna Exports".

Nagrade će se deliti prema programu vrednosti, ali od ukupno 5.500 radnika, još uvek se ne zna koliko će njih tačno dobiti nekakvu nagradu. Većina zaposlenih dobije dar od šefa u vreme Divalija, festivala svetla, ali obično se radi o kutijama slatkiša ili nečemu sličnom.

foto: Facebook/Savji Dholakia

Dolakia se nalazi na naslovnicama svetskih medija još od 2012. godine kad je trojici predanih radnika kupio automobile. Darežljivi je šef tradiciju nastavio i 2014. godine, kad je radnicima prema sličnom programu darovao 491 automobil i 207 stanova.

foto: Facebook/Savji Dholakia

Inače, kompanija je jedna od vodećih u Indiji koja se bavi poliranjem dijamanata, a zatim ih izvozi u 75 država sveta.

(Espreso.co.rs/ net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.