Da li je zbog nje mrzeo Jevreje? Hitlerova prva ljubav je mogla da promeni tok istorije, a priča o njoj je prava misterija! (FOTO)
Foto: Wikipedia

KAKAV PARADOKS!

Da li je zbog nje mrzeo Jevreje? Hitlerova prva ljubav je mogla da promeni tok istorije, a priča o njoj je prava misterija! (FOTO)

Smatra se da je u nekoliko navrata pravio planove kako da je kidnapuje. Od svoje 16 do 20 godine, Hitler je gajio osećanja samo prema njoj
Objavljeno:

Adolf Hitler, iako je smatran za najokrutniju ličnost u istoriji, znao je da voli.

Hitlerova prva ljubav bila je Stefani Ajzak, Jevrejka iz Austrije. Bila je to ljubav na prvi pogled koja mu je slomila srce.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Hitler je, kao tinejdžer, provodio dane u Austriji gde se zaljubio u visoku, mršavu lepoticu. Ljubav na prvi pogled je nemačkog diktatora držala čak četiri godine, ali nikada nije skupio hrabrost da mladoj Stefani izjavi ljubav.

foto: Profimedia

KAKO JE PUTIN ORGANIZOVAO NAJVEĆU KRAĐU U ISTORIJI: Kremlj preko tajnih službi utiče na rezultat izbora u SAD!

Smatra se da je u nekoliko navrata pravio planove kako da je kidnapuje. Od svoje 16 do 20 godine, Hitler je gajio osećanja samo prema njoj.

- Njene oči su bile preepe - svetle i krupne. Bila je izuzetno lepo obučena i njen stav ukazivao je na to da dolazi iz dobrostojeće porodice - napisao je Kubizek, Hitlerov prijatelj iz detinjstva, u svojoj knjizi "Mladi Hitler kojeg poznajem".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.