Osmeh koji je istopio svet: Ona je rođena prevremeno, ali njena priča će vam vratiti veru u život! (FOTO)
Foto: Facebook/Lauren Mackenzie

LJUBAV NAJVEĆA

Osmeh koji je istopio svet: Ona je rođena prevremeno, ali njena priča će vam vratiti veru u život! (FOTO)

Fotografija je objavljena na Fejsbuk stranici Love What Matters. Dirnuti ovim predivnim smeškom puno roditelja podržalo je porodicu devojčice objavljujući fotografije njihovih mališana
Objavljeno:

Ova devojčica rođena je prevremeno i sa samo 1,7 kg, ali nakon samo pet dana roditeljima je podarila predivan osmeh i pokazala svima da je veliki borac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Slika bebe stare samo pet dana osvojila je internet, a njena mama Loren Vinje objavila je fotografiju uz ove reči:

ONA JE DOKAZ DA JE SVE MOGUĆE: Rođena je bez ruku, ali je već naučila da se hrani nogama! (VIDEO)

- Naša prva ćerka ovde je stara samo pet dana. 1,7 kg. Srećna je što je živa! U ovu sliku sam često gledala kako bih izdržala uspone i padove naših dana na odelenju nenatalne intenzivne nege. Život je dragocen! - rekla je Loren.

Fotografija je objavljena na Fejsbuk stranici Love What Matters. Dirnuti ovim predivnim smeškom puno roditelja podržalo je porodicu devojčice objavljujući fotografije njihovih mališana koji su takođe rođeni prerano i trenutaka kada su se prvi put nasmešili. Danas je ona prelepa nasmejana devojčica.

Mama Kristine Koma objavila je u komentarima fotografiju svog nasmešenog sina u inkubatoru.

- Naša prva beba rodila se prošle godine sa 25,6 nedelja i 950 grama. Ovo je prvi put kada se nasmejao. Bio je star mesec dana. Bilo je prekrasno i uvek ću se sećati tog trenutka - napisala je Kristina.

Druga mama Angela Soilleux napisala je: Rekli su mi da se moja devojčica nikad neće smejati nakon što je preživela moždani udar kada se rodila sa 33 nedelje. Ona voli dokazivati drugima da nisu u pravu. Šaljemo vam zagrljaje i puno osmeha!

(Espreso.co.rs / magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.