KAKVA ISPALA: Kupila je ćerki majicu poznate dizajnerke, a kad je videla šta je na njoj - šok! (FOTO)
Foto: printscreen/twitter/druggedondolans

OVO sigurno nije očekivala!

KAKVA ISPALA: Kupila je ćerki majicu poznate dizajnerke, a kad je videla šta je na njoj - šok! (FOTO)

Njena majka želela je da iznenadi svoju ćerku kada joj je u prodavnici kupila parče odeće, ali nije ni sanjala da će to iznenađenje obići skoro čitavu planetu
Objavljeno:

Najpre je pomislila da je od majke dobila majicu sa neobičnim i zanimljivim printom proslavljene dizajnerke Vivijen Vestvud, ali je korisnica Tvitera Kejti onda otkrila o čemu je zapravo reč.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njena majka želela je da iznenadi svoju ćerku kada joj je u prodavnici kupila parče odeće, ali nije ni sanjala da će to iznenađenje obići skoro čitavu planetu.

7 NAJLEPŠIH POSLOVA na svetu! Skoro SVE MOŽETE I VI da radite! (GIF) (VIDEO)

Naime, nakon što je Kejti bliže pogledala zlatni print, shvatila je da se na beloj majici nalazi ilustracija ogromne orgije sa nekoliko figurica koje imaju seks u raznim pozama.

Sliku nevaljale majice Kejti je postavila na društvenu mrežu nakon čega su počele da joj pristižu poruke iz raznih krajeva sveta.

Mnogi novinari mnogobrojnih portala želeli su njenu dozvolu za objavljivanjem fotografije, a za samo nekoliko sati Kejti nije mogla da veruje kakvu popularnost joj je majka donela ovom nepažljivom kupovinom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.