Je*e mi se, dajem otkaz! Sećate li se novinarke koja je ovo rekla u direktnom prenosu? Preti joj 54 godine zatvora! (FOTO)
Foto: AP

Da li joj je sada zabavno?

Je*e mi se, dajem otkaz! Sećate li se novinarke koja je ovo rekla u direktnom prenosu? Preti joj 54 godine zatvora! (FOTO)

Daleko od reflektora, njena pravna bitka je ostala relativno nezapažena uprkos tome što postoji mogućnost da bude osuđena na čak 54 godine zatvora!
Objavljeno: 20:36h

Šarlo Grin, voditeljka televizije KTVA na Aljasci koja je 2014. godine uz "j*** mi se" dala momentalni otkaz u direktnom prenosu, sada se suočava se velikom zatvorskom kaznom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šarlo je postala popularna kada je podnela ostavku dok je prezentovala priču o legalizaciji kanabisa na Aljasci.

Grudima će vas dovesti do ludila! Ovaj video svi gledaju minimum 3 puta! (VIDEO)

Međutim, daleko od reflektora, njena pravna bitka je ostala relativno nezapažena uprkos tome što postoji mogućnost da bude osuđena na čak 54 godine zatvora!

foto: AP

Optužbe se odnose na Klub kanabisa na Aljasci, koji je Grin osnovala šest meseci pre nego što je država izglasala legalizaciju kanabisu za rekreativne svrhe.

Nakon mnogobrojnih tajnih istraživanja i racija u klubu, nekadašnja voditeljka optužena je za ukupno 14 krivičnih dela što je može strpati iza rešetaka više od pola veka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.