Proverite koliko ste odrasli: Ovi testovi su nepogrešivi! (FOTO)

ni klinci, ni matorci

Proverite koliko ste odrasli: Ovi testovi su nepogrešivi! (FOTO)

Ako se prepoznajete u ovom tekstu, moraćete sebi da priznate da više niste baš tako mladi, iako to verovatno niste ni primetili
Objavljeno: 22.10.2015. 22:57h

Englezi kažu da niste odrasli dok ne zavolite plavi sir. Mi bismo rekli da je to stvar ukusa i da zavisi od osobe do osobe, ali sa sigurnošću možemo da tvrdimo da postoje znaci koji nam govore da smo odrasli. Evo nekih! 1. Kada vam telefon zvoni kasno noću, pre ste uplašeni nego uzbuđeni!

2. Držite stvari u šteku! Kada vam nestane toalet papir ili crkne sijalica, ne morate da bauljate po mraku već imate te stvari i u rezervi!
3. Kao klinac ste ga mrzeli - a zatim je povrće prvo postalo hrana koju jedete zato što znate da je zdrava, a onda i nešto što vam se stvarno sviđa.
4. Vaše prve komšije prave ludu žurku, a vama to smeta. Ne zato što vas komšinicina seksi cimerka nije pozvala, već zbog velike buke!
5. Kada odete na žurku, i dalje ste u stanju da se zezate, đuskate i cirkate celu noć, jedino štoza oporavak više nije dovoljno desetak sati sna, već taj proces ume da potraje i nekoliko dana.
6. Nekada ste stvarno bili uzbuđeni kada zateknete pismo u sandučetu. Sada, znate da su najverovatnije tj. skoro sigurno u pitanju neki računi.
7. Kada ugledate klinca kojeg niste videli godinama, odmah vam iz usta izleti: "Ala si ti porastao!" Zamrzite sebe odmah pošto ste to izgovorili ali je već kasno - jer je već izrečeno.
8. U frižideru imate mnogo više hrane nego alkohola.
9. Kad padne prvi sneg, prvo što vam padne na pamet sigurno više nisu Sneško Belić, sankanje i grudvanje, već mokre noge i prevoz koji kasni.
10. Na Fejsu viđate sve manje fotki sa ludih žurki, a sve više beba u kolicima i portreta krezavih klinaca.
11. Svi tanjiri su vam iz istog sevisa i redovno koristite stolnjak.
12. Odlazak na spavanje pre ponoći čini vam se kao pravi podvig, i više nije nešto čega bi se trebalo stideti.
(Espreso.rs / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media