Ovaj profesor je u kontrolni ubacio jedno pitanje koje zaista niko nije očekivao i zbog kojeg su svi đaci odlepili! (FOTO)
Foto: reddit / dovahkid

dobra fora!

Ovaj profesor je u kontrolni ubacio jedno pitanje koje zaista niko nije očekivao i zbog kojeg su svi đaci odlepili! (FOTO)

Odlučio je da proveri da li su studenti bili pažljivi u njegovom odsustvu, pa je smislio nešto neobično da bi se našalio sa "zabušantima" među njima
Objavljeno:

Asistent na jednom američkom koledžu, koji nije bio redovno prisutan na nastavi tokom semestra, odlučio je da proveri da li su njegovi studenti bili pažljivi i vredni u njegovom odsustvu. Zato je smislio nešto sasvim neobično, kako bi se našalio sa "zabušantima" u svojoj grupi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Među pitanja na testu, asistent je ubacio još jedno koje je glasilo: "Prošlo je više od pola semestra, pa pretpostvaljam da me već poznajete. Zato uradite ovaj jednostavan kviz! Na kojoj od sledećih fotografija sam ja? :)"

foto: reddit / dovahkid

Ispod pitanja su bile ponuđene četiri fotografije. Koje je zaokružio pravu dobio je samo jedan poen, što i nije mnogo u ukupnom zbiru!

(Espreso.co.rs / Distractify)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.