PRE PANDEMIJE RASKINUO VEZU, PA RASKID LEČIO S PROSTITUTKAMA: Desilo mu se NEŠTO što nije OČEKIVAO i sad je na MUCI
Žena, Foto: Profimedia

nesvakidašnje

PRE PANDEMIJE RASKINUO VEZU, PA RASKID LEČIO S PROSTITUTKAMA: Desilo mu se NEŠTO što nije OČEKIVAO i sad je na MUCI

“Neposredno pre početka pandemije, raskinuo sam sa dugogodišnjom devojkom, a prošla godina nije baš bila idealna za izlaske i upoznavanje nekog novog”, započinje on svoju priču

Objavljeno:

Usamljen nakon prekida duge veze, jedan Britanac je rešio da utehu nađe u seksu sa prostitutkama, i našao se u potpuno neočekivanom problemu.

Neposredno pre početka pandemije, raskinuo sam sa dugogodišnjom devojkom, a prošla godina nije baš bila idealna za izlaske i upoznavanje nekog novog”, započinje on svoju priču.

Bio sam sve usamljeniji, a budući da imam jak seksualni nagon, morao sam nešto da preduzmem, i počeo sam da plaćam za seks prostitutkama. Imam 34 godine i vodim računa o svom izgledu, i obično nemam problema da privučem žene”, objašnjava Englez i nastavlja:

Živim u kući koju delim sa još trojicom muškaraca, i ranije mi nikada ne bi a pamet da krenem ovim putem. Tokom prethodne godine bio sam sa pet različitih prostitutki. Ne unajmljujem devojke koje rade na ulici, nego tražim one koje rade u bordelu ili u svojim kućama”.

Na početku me je bilo sramota, ali seks je sjajan, i ubrzo je sve preraslo u rutinu. U prvo vreme sam ubeđivao sebe da je ovo bolje rešenje nego da se emotivno angažujem, ali, priznajem, nedostaju mi stvari koje su bitne u svakoj vezi, maženje, neobavezni razgovori, prijateljstvo… Prvo sam govorio da ću se sa prostitutkama videti samo jednom ili dva puta, a potom, da ću to raditi sve dok ne nađem devojku. Ali, sada mojoj omiljenoj prostitutki dodatno plaćam za više vremena sa njom”, navodi muškarac.

Kada smo počeli da se viđamo to smo radili isključivo u njenom stanu, ali ona sada dolazi kod mene. Počeo sam da se zaljubjujem u nju, i dao bih sve pare koje imam kada bi ona osećala isto prema meni. Ona najbolje izgleda od svih pet prostitutki s kojima sam bio, i mogu da je zamislim u društvu sa mojim prijateljima, i kako izlazimo zajedno”, iskren je Britanac.

Imamo seks, a posle toga se još sat vremena grlimo i mazimo na kauču. Ona nikada ne ostane ni sekund duže nego što je plaćena, i to me ubija. Želeo bih vezu sa njom ali ne znam kako da joj to saopštim. Šta ako me odbije”, zaključio je on.

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.