NOVE PREVARE NA KRALJEVSKOM DVORU?! Šuška se da je Princ Vilijam prevario Kejt Midlon sa NJOM! OTKRIVENA ISTINA!
Foto: EPA/STEPHEN LOCK / POOL

ISTINA O AFERI NA DVORU

NOVE PREVARE NA KRALJEVSKOM DVORU?! Šuška se da je Princ Vilijam prevario Kejt Midlon sa NJOM! OTKRIVENA ISTINA!

Jedan od najvećih skandala izazvala je vest koju su u prvoj polovini prošle godine objavili britanski mediji, kad su tvrdili da je princ Vilijam prevario suprugu Kejt Midlton

Objavljeno:

Pre je bilo ‘normalno’ da članovi kraljevske porodice koji su u braku, pogotovo muški, imaju sa strane ljubavnicu ili čak više njih. No, vremena su se promenila i danas se bračna prevara u porodici ‘plave krvi’ u javnosti doživljava kao skandal.

Jedan od najvećih skandala izazvala je vest koju su u prvoj polovini prošle godine objavili britanski mediji, kad su tvrdili da je princ Vilijam prevario suprugu Kejt Midlton sa njegovom dugogodišnjom prijateljicom, markizom od Kolmondelia, 36-godišnjom bivšom manekenkom Rouz Hanburi. Kraljevski ekspert Anđela Molard u podkastu magazina New Idea otkrila je ima li bar malo istine u toj priči.

„Pojavila su se razna nagađanja kako se Vilijam zbližio s Rouz malo previše i kako joj je Kejt zbog toga naredila da se skloni iz njihovih života’, započela je Molard svoju analizu.

‘Možemo li u to verovati? Meni se čini da su njih dvoje bili samo dobri prijatelji i super su se slagali. Mislim da Vilijam nije osoba koja bi svoj brak ili monarhiju dovela u opasnost“, dodala je.

Anđela smatra kako su se Vilijam i Rouz zbližili do točke kad je to postalo već malo neprikladno. Ali, jesu li prešli granicu? ‘Sama činjenica da je ta priča objavljena pre skoro godinu dana, i da nakon toga nismo dalje čuli ništa u vezi sa Vilijamovom navodnom prevarom, meni dovoljno govori’, zaključila je. Ipak, priznala je da Vilijam i Kejt sigurno nije bilo lako kad se ta, najverovatnije lažna vest, pojavila na naslovnicama - piše Informer

‘Bilo im je vrlo napeto i stresno, pogotovo zato što je to jedini skandal koji se vezao uz njih dvoje’, smatra Anđela. ‘Oni su vrlo bliski kao par i porodica. Mislim da tu nije bilo pravog ‘štofa’ i prevare, ali ne treba puno da drugi u redu za kraljevsku krunu dospe na naslovnice’, zaključila je.

Podsetimo, o bračnim problemima Vilijama i Kejt svetski su se mediji ponovno raspisali pred Novu godinu, kad su vojvode od Kembridža putovali kraljičinim vozom po Engleskoj i Škotskoj tokom trodnevne kraljevske turneje.

Novinari su primetili da bračni par spava u vozu u odvojenim krevetima, pa su posumnjali da se nešto događa među njima. Posle se saznalo da razlog leži u činjenici da spavaća soba u vagonu ima dva odvojena kreveta. Pretpostavlja se da je kraljici Viktoriji, koja je naložila izradu voza, bilo ugodnije da spava sama, nego sa svojim suprugom.

(Espreso.co.rs/Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.