ŽESTOK RAT MEJLOVIMA! Učiteljica i majka njenog UČENIKA u BRUTALNOJ PREPISCI! Kao RVANJE u BLATU! Pobedila je...
Učiteljica, po mom mišljenju, nema dovoljno godina da bi se na pravi način bavila decom. Izgleda kao da ima 20 godina, Foto: EPA

RODITELJSTVO

ŽESTOK RAT MEJLOVIMA! Učiteljica i majka njenog UČENIKA u BRUTALNOJ PREPISCI! Kao RVANJE u BLATU! Pobedila je...

Roditelji su često previše zaštitnički nastrojeni prema svojoj deci.

Objavljeno:

Jedna mama iz Engleske, odlučila je da podeli sa svima mejl koji je ona nazvala "bezobraznim", od učiteljice njenog sina, u kome ga je iskritikovala.

Naime, učiteljica je napisala majci, kako njen sin često na času igra igrice na telefonu, da pati od poremećaja pažnje i da je anksiozan, kao i da mu je potreban strožiji nadzor i motivacija. "Brižna" majka, okrivila je učiteljicu, jer joj je indirektno napisala da se ne bavi dovoljno svojim sinom, pa je odlučila da joj pošalje nekoliko mejlova. Usledio je odgovor koji joj se nimalo nije dopao, čag ga je smatrala i bezobraznim.

- Učiteljica, po mom mišljenju, nema dovoljno godina da bi se na pravi način bavila decom. Izgleda kao da ima 20 godina. Već samo joj se par puta obratila za pomoć, a ona mi je savetovala da nadzirem sina, pomognem mu itd. To sam sve uradila, ali on još uvek ne može da prati gradivo. Pitala me, da li mogu da odvojim malo svog vremena kako bih napravila plan, a ja sam joj na to odgovorila kako bi ona trebala da radi svoj posao i sama napravi plan. Nemam više strpljenja s ovom učiteljicom - požalila se majka i dodala:

- Sinoć sam joj poslala još jedan mejl kome sam je upozorila na problem, ali jutros sam od nje dobila vrlo bezobrazan odgovor. Napisala mi je: - Umorna sam od mejlova koje ste mi poslali. Pokušala sam to na lep način da vam kažem, ali izgleda da me niste shvatili. Vi morate da rešite problem vezan za vašeg sina. Ja ne mogu ništa da učinim, kad on utišava mikrofon. On svoje zadatke ne rešava jer ne obraća pažnju na nastavu i ne donosi domaći zadatak. Ponudila sam vam rešenje problema, a vi ste ga odbili. Morate preuzeti kontrolu u svojoj kući i zaustaviti takvo njegovo ponašanje - stajalo je u odgovoru učiteljice.

Uvređena mama, zaključila je kako učiteljica "prosuđuje njenu roditeljsku sposobnost" i naglasila je kako je prijavila direktoru škole, a on joj je rekao kako će se pozabaviti s tim slučajem.

Njena objava izazvala je lavinu komentara, koji su uglavnom bili brutalni. Većina je stala na stranu učiteljice, jedan od njih je glasio da ona samo želi da prebaci krivicu na drugoga i da beži od spostvene odgovornosti:

- Prebacujete svu odgovornost na učiteljicu i upirete prstom u nju umesto da se dobro zamislite. Vaš sin ne prati nastavu jer mu dopuštate da radi što god želi. Vi se morate pobrinuti da radi školske zadatke - glasio je jedan od komentara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/MagazinNovosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.