NARUČILA HALJINU ONLAJN: Kada je otvorila paket, pala u NESVEST! ŠTA JE OVO? (VIDEO)
Razlika originalne haljine i one iz porudžbine je neverovatna, Foto: Printscreen/TikTok

oprez

NARUČILA HALJINU ONLAJN: Kada je otvorila paket, pala u NESVEST! ŠTA JE OVO? (VIDEO)

Haljina je na slici bila elegantna i svetlucava, dok ona iz paketa više podseća na kesu za smeće

Objavljeno:

Kada se radi o naručivanju odeće putem interneta, uvek postoji malo rizika, jer nikad ne znate šta ćete dobiti. Jedan od načina da osigurate kvalitetnu odeću je da istražite kompaniju, proverite koliko je cena razumna i pročitate recenzije proizvoda.

Međutim, čak i nakon detaljnog istraživanja, i dalje možete dobiti komad odeće koji ne izgleda nimalo onako kako ste očekivali.

Korisnica TikToka po imenu Anna Dinh nedavno je to naučila na teži način, nakon što je potrošila 200 dolara, oko 160 e, na ono što je mislila da će biti zapanjujuća, plava haljina do poda. Ali, stiglo je nešto sasvim drugačije od onoga što je zamišljala.

@annadinh

can’t ever trust ordering dresses online smh ??‍♀️#greenscreen #NBAIsBack #needtoknow #PerfectGifts

♬ original sound - Madeline

Podelila je video u kojem je pokazala kako je haljina trebala izgledati u odnosu na haljinu koju je dobila u pošti - razlika je prilično očigledna. Dok je ona koju je naručila elegantna i svetlucava, ona koju je dobila je sasvim prozirna i obična, bez šljokica.

Haljina
foto: Printscreen/TikTok

Njen video pregledan je više od dva miliona puta te je prikupio više od 300 hiljada lajkova. Mnoge je nasmejala razlika između haljina, a neki nisu mogli da veruju da je kompanija koja je poslala haljinu stvarno mislila da su to isti komadi. "Ne mogu da verujem! Ovo nije ni slično", samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.