MLADIĆ (19) U TAJNOSTI POLNO OPŠTI SA ŠEFICOM (46): Ali javio se jedan veliki PROBLEM!
Foto: Ilustracija, Foto: Profimedia

šokantno

MLADIĆ (19) U TAJNOSTI POLNO OPŠTI SA ŠEFICOM (46): Ali javio se jedan veliki PROBLEM!

- Ona samo pokušava da te na silu zadrži, a verovatno bi i sama imala problema da te pokriva dok ti "ne radiš ništa" - napisao je jedan korisnik, a neki su mu čak savetovali da je prijavi za seksualno uznemiravanje.

Objavljeno:

Anonimni je mladić (19) na Redditu je ispričao kako je razmišljao da da otkaz na trenutnom poslu, no nedavno je, kako kaže, počeo spavati sa svojom 46-godišnjom šeficom koja ga sad nagovara da ostane.

Trudio se, piše, da ispuni sve zadatke na svom radnom mestu u jednom call centru, no taj posao mu ne odgovara pa je nameravao da da otkaz i potraži nešto drugo.. Ipak, u poslednja tri dana stvari su se neočekivano promenile, nakon što je spavao sa svojom prilično starijom šeficom... Sve se, piše on, dogodilo kad su se jedno veče našli u istom pubu i 'kliknuli', a nakon noći koju su proveli zajedno, nastavili su sa svojom tajnom vezom koja sad već traje četiri meseca. No, iako joj je, kaže, rekao da želi da da otkaz, ona ga moli da to ne radi i govori mu da 'može slobodno da ostane i ne radi ništa'.

- Ona vjrojatno misli da se više ne bi viđali ako odem, što je istina - napisao je. Ne radi, kaže, ništa komplikovano, samo telefonski ljudima prodaje inspekciju potkrovlja, no još od kad je počeo u septembru prošle godine on ne uspeva da ispuniti zadanu kvotu.

- Znao sam da ne radim dobro i da mogu ili otići ili dobiti otkaz - napisao je, a većina Reddit korisnika mu je savetovala da 'ne misli o njoj i da krene dalje'.

- Ona samo pokušava da te na silu zadrži, a verovatno bi i sama imala problema da te pokriva dok ti "ne radiš ništa" - napisao je jedan korisnik, a neki su mu čak savetovali da je prijavi za seksualno uznemiravanje. - Kako bi izgledalo da ste 19-godišnja devojka, a šef muškarac? Ona bi mogla da izgubi posao ili nešto gore i želi da ostanete samo jer se boji toga - rekao je jedan korisnik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.