GRETA TUNBERG JE NAPUNILA 18 GODINA: Rođendan je PROSLAVILA i TVITOM koji je ODUŠEVIO PLANETU!
Rođendanski tvit, Foto: Profimedia

pogledAjte

GRETA TUNBERG JE NAPUNILA 18 GODINA: Rođendan je PROSLAVILA i TVITOM koji je ODUŠEVIO PLANETU!

Svetski poznata švedska aktivistkinja Greta Tunberg napunila je 18 godina u nedelju, a svoj rođendan je obeležila ironičnom objavom na Tviteru

Objavljeno:

Nakon što se na društvenim mrežama zahvalila na hiljadama dobrih želja za svoj 18. rođendan, Tunberg je odlučila da objavom na Tviteru malo troluje i teorije zavere o samoj sebi, koje su eskalirale od kad je s 15 godina postala globalna aktivistička superzvezda kad je reč o borbi protiv klimatskih promena, prenosi Dnevnik.hr.

Večeras me možete pronaći u lokalnom pabu gde razotkrivam sve mračne tajne koje stoje iza teorija zavera o klimatskim promenama i štrajku u školi, kao i mojim zlim šefovima koji više ne mogu da me kontrolišu! Napokon sam slobodna!”, napisala je u objavi Tunberg, uz priloženu fotografiju na kojoj pozira s podignutim palcem u majici “Flat Mars Society”.

Tunberg je stekla svetsku slavu kao tinejdžerka i glasna aktivistkinja u borbi protiv klimatskih promena, često prozivajući svetske vođe, držeći govore u velikim međunarodnim institucijama i dajući brojne velike intervjue za najveće svetske predstavnike medija.

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.