DEČKO JE DEVOJCI KUPIO DNK TEST A ONDA JE STRAŠNA ISTINA ISPLIVALA: Život im se okrenuo iz korena!
Dnk test, Foto: Reuters

dugo skrivana tajna

DEČKO JE DEVOJCI KUPIO DNK TEST A ONDA JE STRAŠNA ISTINA ISPLIVALA: Život im se okrenuo iz korena!

Naime, ispostavilo da njegova devojka ima polusestru

Objavljeno:

Jedan muškarac slučajno je razotkrio porodičnu tajnu koja se čuvala tri decenije, nakon što je svojoj devojci kupio za Božić DNK test.

Mislio je da će DNK test biti zabavan poklon, čak je dobila odobrenje njenih roditelja da ga kupi, ali je umesto radosti nastao šok. Čitava priča je preneta na “Reditu”, piše “San”.

Kada je poslala svoj DNK test kompaniji koja analizira DNK, prošlo je neko vreme dok nije dobila rezultate koji su je zaprepastili.

Naime, ispostavilo da njegova devojka ima polusestru.

Ali tu nije bio kraj iznenađenjima.

Nije prepoznala njeno ime u rezultatima testa. Zabeležila je ime njenog oca i zbunjena, pozvala je svoju majku i stavila je na spikerfon.

- Mama, imam li ja polusestru? – upitala je.

- Naravno da nemaš, zašto bi je imala? – odgovorila je majka smejući se.

- Znaš li Džona Smita? – insistirala je devojka, na šta je smejanje stalo.

Devojka je nastavila da govori kako je prema rezultatima testa ispalo da ima polusestru koja ima oca koji se zove Džon Smit. Majka ju je na kraju upitala da li je išta rekla svom ocu, a potom otkrila tajnu koja se krila decenijama.

“Ispalo je da su njena majka i otac ‘imali pauzu’ jedan vikend tokom kojeg se ona našla sa bivšim dečkom (Džonom)”, naveo je momak na “Reditu”.

Dakle, ispostavilo se da čovek za koga je verovala da je njen otac zapravo biološki nije njen roditelj. Njen otac je taj Džon Smit.

“Potom se nekoliko dana kasnije vratila ocu moje devojke. Kad je saznala da je trudna…verovatno je znala da nije sa suprugom. Čuvala je ovu tajnu 30 godina. Rekla je mojoj devojci da čuva tu tajnu. Moja devojka sada ne zna šta da radi a ja samo sedim i odmahujem glavom na drskosti njene majke”.

"Zahvaljući božićnom poklonu, moja devojka je u 30. godini otkrila da njen otac nije njen pravi otac. Ima i polusestru. A njena majka čuva tu tajnu i očekuje i da moja devojka tu tajnu krije od oca", zaključio je on.

Korisnici “Redita” su bili šokirali ali su brzo uverili momka da nije uradio ništa loše.

“Da se zna, kriva je njena majka što ju je lagala. Ti nisi uradio ništa loše i nadam se da ćeš moći da je podržiš u ovome”, rekao je jedan komentator, dok je drugi ukazao da “biologija ne čini oca”.

“Nadam se da će tvoja devojka reći ocu”, naveo je treći, dodajući da “vrednuje istinu iznad svega”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.