ŠTO SU STARIJI TO SU BOLJI: Pogledajte listu NAJSEKSIPILNIJIH muškaraca koji su STARIJI OD 50! (FOTO)
Čiča levo, čiča desno, na naslovnoj baš je tesno, Foto: Profimedia

muškarci kao vino

ŠTO SU STARIJI TO SU BOLJI: Pogledajte listu NAJSEKSIPILNIJIH muškaraca koji su STARIJI OD 50! (FOTO)

U 71. godini života dobio je drugo dete sa svojom sadašnjom ženom, koja je 33 godine mlađa od njega.

Objavljeno:

Oni su dokaz da muškarci mogu biti kao vino! Što stariji - to bolji!

Oni su zgodni, šarmantni, zavodljivi, uglavnom milioneri i žene jednostavno lude za njima, bez obzira na ogromnu razliku u godinama. Da li razlika u godinama može da se kompenzuje dsrugim stvarima? Ostaje na Vama da odlučite, a mi za Vas izdvajamo TOP 5 starijih muškaraca, koji bi svima zapali za oko!

1. Vensan Kasel

Ovaj francuski glumac poznat je po svom raskošnom životu, ali i po tome da privlači lepe žene o čemu svedoči to da je bio oženjen Monikom Beluči, ženom iz dečačkih snova. Vensan ima troje dece, a poslednje dete dobio je sa svojom sadašnjom suprugom, poznatom manekenkom Tinom Kunaki, koja je od njega mlađa više od 30 godina!

Vensan Kasel
foto: Profimedia

2. Đanluka Vaki

Ovaj harizmatični Italijan rođen je 05. avgusta 1967. godine u Bolonji, gde je i završio Univerzitet za ekonomiju i biznis. Kao preduzetnik radio je u različitim oblastima, turizma, do mode. Poznat po ekstravagantnom i bezbrižnom životu plejboja, takođe je poznat i po zdravom načinu života i ljubavi prema skupim motorima i luksuznim automobilima. Rado provodi vreme na svojim jahtama i voli da posećuje egzotična mesta. Među poznate dame sa kojima je imao prolazne veze ubraja se i Dženifer Lopez.

Đanluka Vaki
foto: Profimedia

3. Anderson Kuper

On je američki televizijski novinar i glavna zvezda CNN-a. Ima 53 godine, i rođen je na Menhetnu, u srcu Njujorka. Ima jednog sina, kojeg mu je podarila surogat majka. Na žalost drage dame, ovaj zgodni macan je GEJ!

Anderson Kuper
foto: Profimedia

4. Džordž Kluni

Iako su za Džordža Klunija (59) mnogi mislili da će ostati večiti neženja, njegovo srce osvojila je 16 godina mlađa advokatica Amal (41), koju je oženio 2014. i koja mu je u junu 2016. rodila blizance. Ovaj poznati zavodnik je glumac, prodent i režiser, a u slobodno vreme slama ženska srca!

Džordž kluni
foto: Profimedia

5. Ričard Gir

Ovaj sedamdesetdvogodišnji glumac i danas važi za jednog od najboljih frajera na svetu. U 71.godini života dobio je drugo dete sa svojom sadašnjom ženom, koja je 33 godine mlađa od njega. Pre španske lepotice kojom je sada oženjen, Ričard je bio u braku i sa Sindi Krofort.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.