Njena poruka ćerki podeljena je 720.000 puta na Fejsu! Kad je pročitate i vi ćete uraditi isto! (FOTO)
Foto: Facebook/Amy Beth Gardner

ŽIVOTNA LEKCIJA

Njena poruka ćerki podeljena je 720.000 puta na Fejsu! Kad je pročitate i vi ćete uraditi isto! (FOTO)

Njena poruka ćerki objavljena je na Instagramu, a na Fejsbuku se toliko širi da će sigurno uskoro preći broj od milion šerova
Objavljeno: 14:59h

Ejmi Bet Gardner naučila je svoju kćerku veoma važnu životnu lekciju pomoću paste za zube. Evo o čemu je reč. Ponosna mama razgovarala je sa svojom ćerkom Brionom veče pre nego što je njena jedanaestogodišnjakinja trebalo da krene u školu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Ejmi je na društvene mreže zatim postavila fotografiju paste za zube, uz objašnjenje zašto je rekla ćerki da celu tubu istisne na tanjir.

Ne, ovo nisu fotografije, već crteži jedne ultratalentovane devojke! (VIDEO) - Moja ćerka sutra kreće u školu. Kupili smo nove uniforme, iznenadili je novim rancem. Ali večeras smo pre spavanja imali još jedan zadatak, mnogo važniji od ostalih, počela je priču mama. Ona je svojoj devojčici dala pastu za zube i tražila od nje da je istisne na tanjir. - Kada je uradila šta sam tražila, smireno sam je zamolila da svu pastu vrati u tubu. Govorila je: "Ali, ne mogu to da uradim. Neće biti isto kao pre!" Sačekala sam da kaže sve što ima, a onda sam joj prenela poentu svega: “Sećaćeš se ove paste za zube do kraja života.” Tvoje reči imaju snagu života i smrti. Kada kreneš u školu shvatićeš koja je vrednost tvojih reči. Imaćeš priliku da izgovoriš reči kojima ćeš nekoga povrediti, poniziti, oklevetati. Takođe ćeš imati priliku često da izgovoriš reči koje će druge izlečiti, ohrabriti, inspisriati, pokazati im da ih voliš.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.