Razbesnela je internet: Otkrivena tajna lažne ukrajinske bogatašice! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen

LAŽNI SJAJ

Razbesnela je internet: Otkrivena tajna lažne ukrajinske bogatašice! (FOTO) (VIDEO)

Julija se sada našla na stubu srama nakon kolumne Marin Hajde u Gardijanu, koja je otkrila da ona, zapravo "glumi" bogatstvo poput mnogih na Instagramu.
Objavljeno: 11:04h

Ukrajinska bogatašica Julija Stakiva skrenula je pažnju na sebe kada se pojavila u rijaliti šou programu "Bogati klinci Instagrama", gde je se predstavila kao atraktivna, bezobrazno bogata i neopisivo bahata devojka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Međutim, Julija se sada našla na stubu srama nakon kolumne Marin Hajde u Gardijanu, koja je otkrila da Julija, zapravo "glumi" bogatstvo poput mnogih na Instagramu.

Naime, u kolumni Marin Hajd, navodi se da je Julija iznajmila sobu u Londonu preko servisa "SpareRoom" koji služi za deljenje smeštaja. Stan u kojem se nalazi soba u vlasništvu je Hajdeine svekrve, a u tekstu se navodi da je Julija u njemu organizovala brojna snimanja dok je vlasnica bila odsutna.

- Ako već želiš da lažeš da si razmaženo derište, nemoj to raditi kao podstanar - stoji dalje u kolumni Hajdove.

A video posted by Julia Stakhiva (@juliastakhiva) on

- Teško mi je izabrati najgore, ali iznervirala me je fotografija na kojoj sedi na krevetu moje svekrve i mazi torbicu s likom mačke - napisala je kolumnistkinja.

- Julija je ispričala da je tek nedavo saznala da ne mogu svi ljudi da priušte dizajniranu odeću. Zar stvarno neko može da bude toliko glup? Mada, možda tim pitanjem sada treba da se pozabavi policija, kojoj je prijavljeno nekoliko krađa dizajnerskih torbica u okolini Kensingtona - sarkastično je prokomentarisala kolumnistkinja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.