OVA FOTOGRAFIJA JE ZGROZILA MILIONE! Sad svi znaju zašto kuća mora da se usisava SVAKOG DANA! (FOTO)
PRLJAVŠTINA, Foto: vL PRINTSKRIN

BLJAK

OVA FOTOGRAFIJA JE ZGROZILA MILIONE! Sad svi znaju zašto kuća mora da se usisava SVAKOG DANA! (FOTO)

Velika količina prljavštine se nakupila za samo nekoliko dana

Objavljeno:

Jedna žena objavila je Facebook stranicu na čišćenju, na fotografiji na kojoj se vidi velika količina prljavštine koja se nakupila za samo nekoliko dana.

Autor fotografije, poreklom iz Australije, napomenuo je da svoj dom zaista održava urednim i čistim, a ova fotografija samo dokazuje koliko je usisavanje u tome važno. Napisala je da je do sada usisavala tepihe jednom nedeljno, a druge površine nekoliko puta nedeljno. Takođe, kućni ljubimci većinu vremena provode napolju, a ukućani nikada ne šetaju u cipelama. Pokušavaju da što više zatvore prozore kako bi sprečili ulazak prljavštine.

Korisnici Fejsbuka bili su zgroženi fotografijom prljavštine, a jedna žena je napisala da je svakodnevno usisavala dom, ali da se uvek sakupljala ista količina prljavštine. "Takođe pazim da niko ne hoda u mojim cipelama, usisavam svaki dan, ali i dalje se nakuplja puno prljavštine. Neverovatno je da sve izlazi iz tepiha."

Neki su savetovali da se što više otvore prozori jer na taj način izlaze alergeni, bakterije, grinje i prljavština. „Dom će biti čišći i svežiji“, napisao je neko.

Maslinovo ulje je odlično za naše zdravlje, ali i za čišćenje. Iako može izgledati sramota koristiti ovo „tečno zlato“ za čišćenje, to je dobro znati. I pokušajte, bar povremeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.