OVAJ LUDAK OBOŽAVA ŠTO IMA KORONU, NE ŽELI DA OZDRAVI? Sada može da radi 1 stvar koju inače ne bi, UVRNUTO! (VIDEO)
Tik Tok ludak, Foto: printscreen

totalno otkačio

OVAJ LUDAK OBOŽAVA ŠTO IMA KORONU, NE ŽELI DA OZDRAVI? Sada može da radi 1 stvar koju inače ne bi, UVRNUTO! (VIDEO)

Russell Donnelly (30) iz New Jerseyja bio je pozitivan na Covid-19, a jedan od simptoma koji je imao bio je gubitak ukusa, pa se odlučio malo zabaviti

Objavljeno: 16:52h

Ohrabren prijateljima, Russell je snimio TikTok video kako jede hranu snažnog ukusa koju obično ne bi mogao tek tako lako pojesti. On je jeo sirovi luk, pastu od đumbira, wasabi i popio čašu soka od limuna.

Dok bi mu inače ta hrana bila ljuta i naterala ga da napravi onaj užasnuti izraz lica, Russell, koji je samo gubitak okusa i mirisa prijavio kao simptome Covid-19 - bio je potpuno ravnodušan.

Njegov TikTok video od tada je postao viralan. Više od 17 miliona htelo je pogledati kako Russell priznaje da nije okusio 'ništa' dok je jeo tu ljutu hranu.

@rustardlikemustard

Covid taste testing. This is the craziest sensation. #covid19 #fyp #MyHobby #fineart

♬ original sound - rustardlikemustard

- Što se događa? Trenutno sam Covid-19 pozitivan i ne mogu ništa okusiti. Svi mi neprestano govore da pokušam pojesti neke 'gadne' stvari, ali ja kod kuće nemam 'gadnih' stvari, pa sam zaključio da bih jednostavno mogao pokušati pojesti neke ljute stvari - rekao je Russell u videu, a onda je zagrizao luk kao da je jabuka, popio čašu limunovog soka i pojeo kašiku paste od đumbira.

U drugom video je jeo wasabi.

Zaključio je da je 'to taj ludi virus', piše Metro.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.