ZBOG OVOG ĆALETA OD SMEHA PLAČE CEO SVET: Evo zašto neke stvari jednostavno NISU ZA MUŠKARCE! (VIDEO)
Maska na licu, Foto: mirror printskrin

hit

ZBOG OVOG ĆALETA OD SMEHA PLAČE CEO SVET: Evo zašto neke stvari jednostavno NISU ZA MUŠKARCE! (VIDEO)

Ne može da veruje da žene trpe ovakve stvari zbog lepote

Objavljeno: 14:46h

John Meechan je svojom malom nesrećom nasmejao svoju ženu, ćerku i čitav internet. Ovaj otac je odlučio da stavi crnu masku za lice sa aktivnim ugljem da bi nahranio kožu, ali je na kraju završio u bolovima jer nije mogao da ga skine.

Zamolio je suprugu Traci da mu nanese masku, ali ona je to odbila. Odlučio je da sve uradi sam, ali nije znao da se ova oljuštena maska ne stavlja preko obrva i usana. Kako nije mogao jednostavno da je skine, pozvao je suprugu i ćerku u pomoć, a oni nisu mogli da se nasmeju, prenosi Mirror.

foto: Printskrin, mirror / screenshot

Tridesetogodišnjakinja iz Škotske rekla je: "Trejsi nije želela da mi stavi masku, pa sam se sama odlučila. Rekla mi je da je stavljam svuda, osim preko očiju, kako sam trebalo da znam da je ne stavljam na obrve i usne?"

Majka i ćerka su se smejale i pomagale Džonu da ukloni masku sa celog lica, a on se žalio na neverovatnu bol kada je skinuo.

"Ostalo je nekoliko dlaka, ali sve ostalo mi je otišlo s lica zajedno sa maskom. Ako žene ovo zaista prođu zbog lepote, radije bih bio ružan nego što bih to ponovio", zaključio je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.