ISTETOVIRAO 80 ODSTO TELA, A SAD JE INSTALIRAO I KLJOVE!!! Čoveče, čoveče... ŠTA SI TO URADIO OD SEBE? (FOTO)
Ork, Foto: Instagram

užas

ISTETOVIRAO 80 ODSTO TELA, A SAD JE INSTALIRAO I KLJOVE!!! Čoveče, čoveče... ŠTA SI TO URADIO OD SEBE? (FOTO)

Prvu tetovažu napravio je sa 15 godina, ali tek u 35. godini postao je pravi ljubitelj tetovaža, ali i modifikacija tela.

Objavljeno:

Ork (41) je tetovirao čak 80 odsto svog tela, uključujući očne jabučice, ali je takođe izvršio brojne modifikacije tela, poput rascepkanog jezika, i odsekao mu komade uha, prenosi Metro. Umetnik tetovaža i ljubitelj modifikacije tela iz Brazila kao najnovija modifikacija u donjem redu zuba ugradio je dve kljove da izgledaju poput orka, popularnog izmišljenog bića iz raznih filmova i knjiga.

Prvu tetovažu napravio je sa 15 godina, ali tek u 35. godini počeo je da bude pravi ljubitelj tetovaža, kao i modifikacija tela. Za samo nekoliko godina uz njihovu pomoć potpuno je promenio izgled.

Ispod kože ima osam subdermalnih implantata kako bi stvorio izgled rogova, ali zubi privlače najviše pažnje. - Trudim se da budem svoj. To su moje ideje i moje inspiracije koje dolaze iz mog srca. Niko me nije inspirisao, ali motivisao da idem dalje “, kaže Orc.

Iako voli svoj izgled, mnogi oko njega ne mogu da ga prihvate. Njegova majka ne može da podnese njegov trenutni izgled, dok ga otac samo toleriše, a prijatelji misle da je sve što radi čudno. Ipak, Orc ne planira da se zaustavi sa tetovažama ili modifikacijama tela, bez obzira koliko one drugima izgledale čudno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.