POČELI SU VEZU UTROJE, A SADA ČEKAJU BEBU: Uskladićemo hormone da bismo mogle da DOJIMO zajedno! NIJE TU KRAJ
Otpočeli su vezu, Foto: Printscreen/Instagram/wearethr33_

VEROVALI ILI NE

POČELI SU VEZU UTROJE, A SADA ČEKAJU BEBU: Uskladićemo hormone da bismo mogle da DOJIMO zajedno! NIJE TU KRAJ

Oni su, kao i mnogi drugi, želeli da isprobaju seks utroje, ali nikada nisu pomislili da se priča na tome neće završiti

Objavljeno:

Kako bi razbili monotoniju u vezi, ili braku, mnogi parovi odluče da u krevet uvedu treću osobu.

Neki se na trojku odlučuju jer jednostavno žele da je isprobaju.

I priča se uglavnom na tome i završi. Ili se ponovi.

Međutim, jednom paru se desilo nešto neočekivano.

Lo i Majk Tejlor su se upoznali na fakultetu, gde su i započeli svoju vezu, a pre četiri godine su se i venčali.

Oni su, kao i mnogi drugi, želeli da isprobaju seks utroje, ali nikada nisu pomislili da se priča na tome neće završiti. A onda su upoznali Džes Vudstok.

“Pre nego što smo upoznali Džes, naša veza je bila potpuno obična. Držali smo se jedno drugog, ali smo uvek pričali da želimo trojku. Ja sam prišla Džesinim prijateljicama na koncertu i ispitivala ih u vezi sa njom. Rekle su mi da Džes praktikuje poliamoriju. Sećam se da smo Majk i ja morali da potražimo šta to znači”, rekla je Lo.

Ovaj par je prvo želeo samo seks, ali su, nakon upoznavanja, shvatili da žele nešto više sa Džes. I zato su svoju vezu utroje započeli 2018. godine i od tada su zajedno.

Njihove porodice i prijatelji su prvo bili šokirani njihovom vezom, ali su je sada svi prihvatili.

Međutim, i dalje ih prate negativni komentari nepoznatih ljudi koji njihov odnos ne razumeju.

“Dosta njih nikada nije čulo za vezu utroje i ne razumeju kako to funkcioniše, jer oni sami ne bi to mogli. Njima je to samo fizička veza, ali mi imamo duboku i iskrenu ljubav. Uvek kažemo da je naša veza 3+0 a ne 2+1 jer svi želimo istu stvar. Ja gledam kako dve osobe koje volim vole jedna drugu i to je teško objasniti drugima”, kaže Majk.

Njihova porodica se sada iz tročlane menja u četvoročlanu, jer čekaju prinovu. Nakon razgovora o budućnosti, odlučili su da su spremni za dete i Lo je ostala u drugom stanju. Džes želi da bude uključena što je više moguće i zato će biti njena babica na porođju, ali će i sinhronizovati svoje hormone sa Lo, da bi mogla da proizvodi mleko i doji dete.

“Džes će uvek biti uključena u vaspitanje deteta. Želim da ona bude deo njega, jer će izgledati kao Majka i ja, ali želimo i njen DNA u njemu. Mnoge majke nemaju priliku da se opuste i odmore dok njihova devojka doji dete i brine o njemu. Upoznali smo i druge “trojke” koje imaju decu i deca koju imaju su jednostavnu odlčna. Ovo dete će imati više prilika nego što mislite. Nas troje jednostavno ne možemo da dočekamo da postanemo roditelji”, otkrila je Lo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.