RECITE MOJOJ ŽENI DA MOBILNI NE RADI, ONA OVO NE SME DA VIDI: Serviser mobilnih ispričao ZAPANJUJUĆU PRIČU!
Mobilni, Foto: Pixabay.com

hit

RECITE MOJOJ ŽENI DA MOBILNI NE RADI, ONA OVO NE SME DA VIDI: Serviser mobilnih ispričao ZAPANJUJUĆU PRIČU!

Šta biste vi učinili u ovakvoj situaciji?

Objavljeno: 15:41h

Čovek koji radi kao serviser mobilnih telefona podelio je video na svom TikTok profilu u kojem je ispričao jednu neobičnu situaciju koja se dogodila tokom radnog dana.

"Danas mi je došao bračni par, doneli su iPhone na popravku. Čovek je objasnio da mobitel ne radi i dogovorili smo se da pogledam šta nije u redu. Otišli ​​su, otvorio sam mobilni i imao šta da vidim", započeo je priču.

Naime, muškarac je u uređaju ostavio 100 dolara i poruku u kojoj se od servisera traži da supruzi kaže da je mobitel potpuno uništen i da ga nije moguće popraviti.

„Želi da vidi moju listu poziva, a ja joj ne mogu da je pokažem“, kaže se u peticiji. Serviser je pitao ljude šta da rade - dok su neki tvrdili da treba da zadrži mito, ali i da otkrije ženi o čemu se radi, drugi su rekli da je to verovatno već znala, ali nije želela to sebi da prizna. U drugom video snimku rekao je da je žena došla po mobilni telefon i da joj je sve otkrio, a ona mu je ionako ponudila 200 dolara da popravi mobilni telefon, prenosi Mirror.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.