INFLUENSER ZAPALIO POTPUNO NOV LUKSUZAN MERCEDES ZBOG LAJKOVA: Ali to nije sve, pogledajte DO KRAJA! (VIDEO)
Zapaljeni automobil, Foto: Youtube

ruski jutjuber

INFLUENSER ZAPALIO POTPUNO NOV LUKSUZAN MERCEDES ZBOG LAJKOVA: Ali to nije sve, pogledajte DO KRAJA! (VIDEO)

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da gledamo kako popularni ruski YouTuber uništava Mercedes

Objavljeno:

Ruski vloger Mihail Litvin koji na svom YouTube kanalu ima 5 miliona pretplatnika objavio je video koji je u samo nekoliko dana postigao 9,1 miliona pregleda.

Međutim, po našem sudu njegov video snimak predstavlja sve ono loše u današnjem virtuelnom svetu YouTubera, vlogera i influensera.

Zaliti automobil benzinom i zapaliti ga, bez obzira bio skup ili jeftin i pritom grickati kobasicu dok automobil gori te sve to snimati u produkciji s dronom, nekoliko kamera i muzičkom podlogom ipak nije nešto što bismo pozdravili.

Jer, gde je ta granica dobrog ukusa i dobre zabave do koje su pojedini Influenseri spremni ići, a sve kako bi privukli nove pratioce i pretplatnike (što se kasnije, naravno, generiše kroz njihovu zaradu)? Gde je granica tog bahatluka koji se promoviše?

Zašto je ovaj mladić zapalio svoj skupoceni Mercedes-AMG GT 63 S vredan 1,5 milijuna kuna? Tvrdi da se susreo s mnoštvom problema s konkretnim automobilom koga je pet puta slao lokalnom zastupništvu na popravak, ali kvar nikad nije bio otklonjen.

Pa je eto, iz protesta odlučio je zapaliti automobil "koji mu je zadao toliko glavobolja". Možeš misliti... Ovde je zapravo reč o dobro osmišljenom besprizornom činu jedne osobe, nema tu delovanja u ljutnji ili u afektu i mislimo da je puno verovatnije da je to jednostavno učinio za vlastitu samopromociju kako bi privukao nove pratitelje.

Uz ovoliki broj pregleda videa i novih pratilaca smeši mu se lepa zarada, pa će si kupiti novi. Na koncu kad je automobil izgorio i nakon što se on najeo kobasica, video završava "komičnim činom" kad vlogers livade odlazi u prastarom Zaporošcu...

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da gledamo kako popularni ruski YouTuber uništava Mercedes. Prošle godine jedan je drugi snimao bacanje iz helikoptera svog Mercedesa G63, navodno ljut na lokalni servis i probleme s autom... S obzirom da se bavimo automobilskom tematikom mišljenja smo da se automobili nikad ne trebaju paliti ili bacati iz helikoptera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.