BOGATI BIZNISMEN NARUČIO VINO OD 2.DOLARA, A STIGLA MU BOCA U VREDNOSTI OD SAMO 18! Evo šta je uradio - SKANDAL!
Foto: Profimedia

AU

BOGATI BIZNISMEN NARUČIO VINO OD 2.DOLARA, A STIGLA MU BOCA U VREDNOSTI OD SAMO 18! Evo šta je uradio - SKANDAL!

Ne samo da ovaj "Vol Strit sto" nije primetio razliku, navodi McNally, nego je jedan od biznismena probao jeftino vino pre nego što je "oduševljen istakao njegovu čistoću"

Objavljeno: 25.10.2020. 23:52h
  • 2

Zbrka u njujorškom restoranu Baltazar dovela je do toga da mladi par napravi "posao života", jer im je slučajno servirana boca Mouton Rothschilda iz 1989. godine vredna 2.000 dolara, nakon što su naručili flašu pinoa od 18 dolara, prenosi Biznis Insajder pisanje Decantera.

Konobar je slučajno natočio oba vina u identične dekantere, objasnio je vlasnik restorana Kit McNally na Instagramu. Boca od 2.000 dolara bila je najskuplja na meniju, a naručio ju je sto za kojim su sedela četiri biznismena.

Ne samo da ovaj "Vol Strit sto" nije primetio razliku, navodi McNally, nego je jedan od biznismena probao jeftino vino pre nego što je "oduševljen istakao njegovu čistoću".

U međuvremenu se par koji je naručio bocu od 18 dolara šalio da su "vinski snobovi", nesvesno ispijajući mnogo skuplju flašu.

McNally je naveo da je primetio grešku i suočio se sa dilemom kako da gostima kaže šta se dogodilo. Paru je bilo dozvoljeno da dovrši bocu od 2.000 dolara, jer bi odnošenje u tom trenutku bilo "nezamislivo", a oni su bili oduševljeni kada su saznali za grešku. Vlasniku su rekli da je to kao da je banka pogrešila u njihovu korist.

"Problem je bio u tome što sam ja u manjku 2.000 dolara, a ne banka", napisao je McNally.

Bonus video:

(Espreso.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media