ŽENA GA VARALA SA ČUVAROM NA PIJACI, ON JE STRPAO U AUTO I ODVEZAO NA GROBLJE: Usledilo je nešto ODVRATNO!
Groblje, ilustracija, Foto: Printscreen

strašno!

ŽENA GA VARALA SA ČUVAROM NA PIJACI, ON JE STRPAO U AUTO I ODVEZAO NA GROBLJE: Usledilo je nešto ODVRATNO!

Sve vreme je terao da prizna da ga je prevarila

Objavljeno:

U gradu Volsk, Saratovska regija, sud je osudio 52-godišnjaka koji je šrafcigerom ranio svoju 44-godišnju suprugu. Poznanici su optuženom rekli da ga žena vara sa muškarcem koji radi kao čuvar na gradskoj pijaci.

Kad se vratio kući optuženi je pronašao ženu kako pije alkohol. Pridružio joj se i počeo da je ispituje o preljubi. Supružnici su celo veče proveli u svađi, a u 21 sat suprug je ženi ponudio vožnju automobilom.

Oko 22 sata stigli su na groblje, gde je muž dao ženi ašov i naterao je da iskopa grob. Sve vreme je terao da prizna da ga je prevarila.

U jednom je trenutku uzeo je šrafciger, a žena je počela da ga moli za oproštaj. Prihvatio je navodno izvinjenje, a onda joj je zabio šrafciger u stomak, posle čega ju je strpao u auto i odvezao u bolnicu. Tamo joj je dijagnostifikovana prodorna rana s oštećenjem želuca i jetre.

Došavši kući, muškarac je ćerki rekao za incident. Protiv njega je odmah pokrenut je krivični postupak za namerno nanošenje teških telesnih povreda upotrebom oružja. Priznao je krivicu i pokajao se za ono što je učinio. Žena ga je branila na sudu, rekaviši da su na groblje došli da nakopaju žemlju za cveće i da je slučajno sama pala na šrafciger.

Muž je osuđen na dve godine uslovno, a moraće i da plati lečenje supruge u bolnici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.