PAZITE KAKO SE SLIKATE ISPRED OGLEDALA: OVA devojka je sraman DETALJ videla kad je već bilo prekasno! (FOTO)
Moglo bi se reći da su za neželjeni efekt na fotografiji krive 'x zrake', prenosi Dejli Mejl., Foto: Twitter, Printscreen

HAHA

PAZITE KAKO SE SLIKATE ISPRED OGLEDALA: OVA devojka je sraman DETALJ videla kad je već bilo prekasno! (FOTO)

- Ludilo! - kaže jedan od komentatora, dok drugi dodaje kako je reč o - fotobombi

Objavljeno:

Kad je shvatila što je na fotografiji slavljenica se šokirala. Na mestu gde završava lepa crvena haljina mini dužine nekako se pojavio prilično bezobrazan dodatak u obliku - falusa.

Doista, kad se fotografija malo bolje zagleda, čini se kao da između djevojčinih nogu visi komad nečega u boji mesa, i to popriličnih dimenzija. Tako, umesto da istakne dobru liniju i svoje ženstvene atribute, devojka izgleda kao mladić koji je krivo izabrao dužinu haljine, koja ne prekriva sve što treba.

U strahu od neugodnih komentatora, Koni Vajt (22), iz Falkirka u Škotskoj pokrajini Stirlingšajr, ubrzo je obrisala fotografiju sa svog Instagram profila, no kad je malo došla k sebi, svemu se dobro nasmejala i odlučila ipak da objavi fotku na tviteru.

foto: Twitter printscreen

Naime, 18 oktobra spremila se za rođendansku proslavu i bila spremna za celonoćni ludi provod. Malo pre nego što će krenuti 'okinula' je selfi i objavila fotografiju. A onda je stigao prvi komentar u kojem je stajalo da pripazi s fotkom, budući da je na njoj neugodan suvišni detalj.

Kad je povratila dah od užasa, objavila je fotografiju na svom tviter profilu, uz komentar: 'Možete li verovati da sam ovo objavila na Instagramu i neko je komentarisao da izgleda kao da imam 'onu stvar' među nogama'. Odmah je pojasnila da se zapravo vidi nesretni odraz njene noge u ogledalu.

Moglo bi se reći da su za neželjeni efekt na fotografiji krive 'x zrake', prenosi Dejli Mejl.

- Primetila sam tek nakon otprilike minute gledanja. Bome izgleda veliko - napisala je jedna devojka u komentaru ispod objave koja je ubrzo zaradila 25.000 lajkova.

foto: Twitter printscreen

- Ludilo! - kaže jedan od komentatora, dok drugi dodaje kako je riječ o - fotobombi.

Ima i onih koji su pohvalili njezinu hrabrost da ipak objavi ovu fotografiju, uz pohvale njenom izgledu, kojim se, zapravo, na društvenim mrežama htela pohvaliti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.