Pritrčao i bacio ZAPALJENU BAKLJU na policajca u automobilu: Vozilo EKSPLODIRALO (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK )
Nasrnuo je i odjednom je sedište vozača bilo u plamenu, Foto: Printscreen

jezivo

Pritrčao i bacio ZAPALJENU BAKLJU na policajca u automobilu: Vozilo EKSPLODIRALO (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK )

Policajac je došao da potraži osumnjičenog koji je sa zapaljenim drvenim predmetom šetao po predgrađu

Objavljeno:

Jedan čovek pokušao je da baci goruću baklju na policijsko vozilo dok je službenik bio unutra, saopštile su vlasti Sijetla.

Policajac je došao da potraži osumnjičenog koji je sa zapaljenim drvenim predmetom šetao po predgrađu Saut Lejk Junion. Na snimku objavljenom u petak popodne vidi se kako muškarac ide alejom a policajac Kejleb Pomazon viče mu da stane, preneo je CNN.Čovek je opsovao i nastavio da se kreće. Policajac je krenuo autom ka njemu, doviknuo mu ponovo da se zaustavi, na šta se čovek okrenuo i potrčao ka vozilu sa bakljom. Kamera na telu policajca pokazuje vatru unutar vozila.

Policajac, koji je u odeljenju godinu dana, ispalio je nekoliko metaka, čije se rupe vide na šoferšajbni. On je ranije rekao da je čovek pobegao ali da su ga njegove kolege jurile i stigle na parking, šokirale ga “tejzerom” i privele. Njegovo ime još nije objavljeno a policija je rekla da nije pogođen u pucnjavi.

- Nasrnuo je i odjednom je sedište vozača bilo u plamenu. Mislio sam da je policajac i dalje u autu, sedište vozača se zapalilo i za nekoliko minuta plamenovi su progutali auto – rekao je svedok za KIRO.

Na snimku nadzorne kamere vidi se kako policajac ispada sa desne strane vozila i beži od zapaljenog auta.

- Auto je eksplodirao, vatra ga je zahvatila. Plamenovi su bili sve veći – rekao je drugi svedok.

Vlasti su saopštile da je napadnuti policajac pretrpeo blaže opekotine i da je na bolovanju. Na snimku iz vazduha se vidi kako auto guta vatra, kao i delimično zapaljeni komad drveta koji visi na vratima vozača.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.