NE MOGU VIŠE DA ŽIVIM: Pozvao je ženu i saopštio da je pozitivan na koronu, ONDA JE POLICIJA SAZNALA JEZIVU ISTINU!
Pozvao je ženu i saopštio da je pozitivan na koronu, Foto: Profimedia

au

NE MOGU VIŠE DA ŽIVIM: Pozvao je ženu i saopštio da je pozitivan na koronu, ONDA JE POLICIJA SAZNALA JEZIVU ISTINU!

Njegova supruga pozvala je brata u pomoć nakon što je primila bizaran poziv

Objavljeno:

26-godišnji oženjeni muškarac iz Indije nedavno je postao međunarodna vest, jer je lagao porodicu i suprugu da se zarazio koronavirusom a sve kao izgovor da bi pobega to jest, da bi mogao da živi sa ljubavnicom.

24. jula Maniš Mišra pozvao je svoju suprugu da joj kaže da je bio pozitivan na koronavirus i da više ne želi da živi. Zatim je isključio mobilni telefon, što je izazvalo paniku njegove porodice.

Njegova supruga pozvala je brata u pomoć nakon što je primila bizaran poziv, on joj je savetovao da prijavi svog muža kao nestalu osobu policiji grada Navi Mumbaji. Istraga koja je usledila pokazala je da je 28-godišnji nadzornik zapravo iskoristio bolest koronu kao izgovor da napusti porodicu i pobegne sa svojom ljubavnicom. - Moj izveštaj o testiranju na koronavirus pokazao se pozitivnim, ne mogu više da živim - rekao je uplakani Maniš supruzi tokom svog poslednjeg telefonskog poziva. Potom je policija je proverila sve laboratorije u blizini njegove poslednje poznate lokacije, a niko nije nikoga testirao pod imenom Maniš Mišra. Policija je potom saznala da je nedavno otpušten zbog umešanosti u pokušaj prevare. Konačno, nakon razgovora sa nekim od njegovih prijatelja policija je saznala da je imao ljubavnu aferu. - Na osnovu poslednje lokacije mobilnog telefona u Airoliju, skenirali smo sve snimke CCTV kamera iz tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil - rekao je Sanjeev Dhumal, viši inspektor policije. Tokom istrage policija je nedguo zatim saznala da jee Mišra ima vanbračnu vezu. - Imao je aferu par godina i želeo je da se reši supruge i ćerke. Zbog toga je planirao svoju bolest i samoubistvo - dodao je policijski inspektor Policija je konačno pronašla Mišru do grada Indore, gde je živeo sa ljubavnicom, nadajući se da ga je porodica otpisala kao mrtvog. 15. septembra su ga pokupili i odveli nazad u Navi Mumbai, gde se ponovo ujedinio sa porodicom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Zanimljivostidana.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.