FATALNA JANA ZAVELA JE 3 MUŠKARCA IZ SELA, A ONDA NAMESTILA DA SE POBIJU: Njihova osveta je bila BRUTALNA!
Svu trojicu upoznala je u lokalnim kafićima i to van njihovog sela, Foto: Printscreen

UVRNUTA PRIČA

FATALNA JANA ZAVELA JE 3 MUŠKARCA IZ SELA, A ONDA NAMESTILA DA SE POBIJU: Njihova osveta je bila BRUTALNA!

Uspela je da upozna i spava sa tri momka iz sela

Objavljeno:

Mislila je da je “fatalna devojka” iz sela udaljenog oko 90 kilometara od njihovog i da može da se poigra sa mlađim meštanima a da ne bude otkrivena. Grdno se prevarila.

Jana Valueva iz sela kraj Ljubana dospela je na stranice nekih portala u zemlji zbog neobične priče u kojoj je pored sebe uplela i tri muškarca iz Zakalnoja.

A ne bi ona sama svakako želela da ovim povodom bude tema medija, već su za sve krive društvene mreže…i njena prevrtljiva narav naravno, prenosi tsn.ua.

Jana je u roku od šest meseci, usred epidemije koronavirusa koju je Belorusija od početka ignorisala, uspela da upozna i spava sa tri momka iz sela, a onda da ih i zavadi.

Svu trojicu upoznala je u lokalnim kafićima i to van njihovog sela, ali je čudno kako se oni međusobno u tom periodu nisu primećivali na ulici kada je nekoliko puta sa njima šetala i tim krajem.

Kada su otkrili da su svi sa istom devojkom a to se desilo kada su preko poznanika na telefonu na slikama utvrdili da su svi “njeni”, posvađali su se i potukli u jednom restoranu. Jana nije bila prisutna ali je čula da su se pobili, i tada je rešila da ih više ne kontaktira i ne dolazi u selo. Jednostavno je želela da se izvuče nekažnjeno iz svega.

Promenila je i telefon, ali nažalost, dvojica su je slikali, jedan čak i snimao dok je pružala oralni seks i taj materijal distribuirali su iz inata, osvete, svim poznanicima po tom regionu. Privatni snimak sa Janom završio je čak i na dva uticajna društvena foruma, nakon čega su je otkrili i u njenom selu.

Bila je prinuđena da se preseli u drugi deo zemlje, ugasi Instagram i Fejsbuk nalog i započne novi život, ali su slike i snimci ipak ostali na forumima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.