SVEŠTENIK IMAO SE*S U CRKVI SA 2 PRO*TITUT*E NA OLTARU: Procurio je SNIMAK, a reč je o BRUTALNOJ PERVERZIJI!
Njegovo opsceno ponašanje bilo je žalosno i demonsko, Foto: Profimedia

luda priča

SVEŠTENIK IMAO SE*S U CRKVI SA 2 PRO*TITUT*E NA OLTARU: Procurio je SNIMAK, a reč je o BRUTALNOJ PERVERZIJI!

Događaj je navodno uključivao i igračke za seks i snimljen je u polu-profesionalnom okruženju, koje je uključivalo i opremu za rasvetu

Objavljeno:

Sveštenstvo iz Nju Orleansa, pa i iz SAD generalno, potresa veliki skandal.

Jedan od sveštenika tamošnje crkve snimao se kako na oltaru vodi ljubav sa dve domine od kojih je jedna usred seksa izvadila čak i bič i “kažnjavala ga” što je zgrozilo nadbiskupa Gregorija Ejmonda.

Ejmond je užasnut činjenicom da je sveštenik Trevis Klark nasred oltara “TO” radio, pa je dotično mesto nakon otkrića spaljeno kako se tu ne bi okupljali demoni.

“Seks između katoličkog sveštenika i dve domine koji se dogodio na oltaru crkve u Luizijani demonsko je skrnavljenje”, presudio je tamošnji nadbiskup.

foto: Profimedia

Njegovo opsceno ponašanje bilo je žalosno i demonsko. Besan sam zbog njegovih postupaka. Kad su detalji iz snimka otkriveni, rešili smo da uklonimo oltar i spalimo ga”, dodao je on.

Ispostavilo se da je Trevis otišao i korak dalje. Snimak seksa sa Mindi Dikson (41) i Melisom Čeng (23) bio je zapravo deo novog pornografskog filma. Na njegovu žalost, stigla ga je “Božja kazna” budući da su u crkvi usred “radnje” pale neke slike, što je proizvelo buku koju su čuli neki napolju i potom pozvali policiju.

Događaj je navodno uključivao i igračke za seks i snimljen je u polu-profesionalnom okruženju, koje je uključivalo i opremu za rasvetu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.