VERA JE IZ 5 SELA POBEGLA ZBOG ISTE STVARI KOJU JE RADILA MUŠKARCIMA: Na kraju se suočila sa NAJGOROM kaznom
Vera Skvorceva, Foto: Printscreen

DOŠLO VREME NA NAPLATU

VERA JE IZ 5 SELA POBEGLA ZBOG ISTE STVARI KOJU JE RADILA MUŠKARCIMA: Na kraju se suočila sa NAJGOROM kaznom

oliko ga je osvojila da joj je davao i svoju kreditnu karticu da troši a da ga nikad nije pozvala ni u svoju kuću

Objavljeno:

“Kako seješ, tako žanješ”, glasi srpska poslovica koja se lako može primeniti i u slučaju Ruskinje Vere Skvorceve (34) iz Čeljabinska.

Vera je u prethodnih devet godina prevarila pet muškaraca, ali je na kraju priče i sama prošla kroz isti pakao a da nije primetila šta joj se sprema.

Ova žena je još od rane mladosti imala sklonost da “lovi” zauzete muškarce, kasnije i oženjene. Kao da ju je “palilo” to što imaju već neke žene kraj sebe, te su je oduvek oni više privlačili od slobodnih. Tako je 2011. godine u selu kraj grada Satke u restoranu upoznala jednog dobrostojećeg muškarca.

Sludela mu je mozak u roku od nekoliko sati i oni su počeli da se viđaju skoro svaki dan, prenosi portal rambler.ru.

Toliko ga je osvojila da joj je davao i svoju kreditnu karticu da troši a da ga nikad nije pozvala ni u svoju kuću. Imala je plan da preko njega poput prave sponzoruše živi dobro, iako nije htela brak.

Kada je posle nekoliko meseci otkrio da Vera neće ništa ozbiljno s njim, a on već planira da se razvede od žene koja je saznala za prevaru, samo je pobegla iz sela i otišla put Troicka.

U tom mestu se skrasila na dve godine i ponovila je priču. Našla je naivnog Rusa iz obližnjeg sela, samo što je njemu rasturila brak za mesec i po dana. Dok je on pokušavao da smiri dve ćerkice zbog razvoda, ona je dobila sve što je htela, pa i novi auto i imala je dakle, čime i da se preveze do novog grada i žrtve.

Kako je birala muškarce samo po Čeljabinsk regionu, i sela su bila u krugu od stotinjak kilometara. Ipak, na jednu stvar nije računala- ovo je vreme nove tehnologije, pametnih telefona i društvenih mreža i sve se lako može saznati.

Nakon što je prevarila pet muškaraca ojadivši ih po džepovima, došlo je vreme za naplatu. Jedan od njih družio se putem interneta sa momkom kojeg je Vera upoznala u gradu Zlatoustu. Taj momak nije bio oženjen ali jeste imao devojku i to širih shvatanja, pa i narkomanku.

Kada je čuo za priču prijatelja iz Kopejska, rešio je da nasamari Veru. Navukao ju je da uđu u vezu, čak su nekoliko puta spavali, a onda joj je on preneo polno prenosivu bolest zbog koje žena sada već nekoliko meseci ide na preglede i nikako da se oporavi.

Na sve to, poslao je porno sajtovima i eksplicitni snimak s njom koji je napravio govoreći joj da je to samo za njega jer je “do koske” zaljubljen u Veru.

Život joj je upropašten, što su mnogi u komentarima ispratili ne s radošću već opomenom za druge da se ne igraju tuđim životima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs /Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.