MUŽ JU JE VARAO SA MAJKOM 5 GODINA! Ostala je sa njim u braku samo iz jednog razloga, šokiračete se kada čujete!
Džejmi Voker, Foto: Printscreen Instagram

prevara

MUŽ JU JE VARAO SA MAJKOM 5 GODINA! Ostala je sa njim u braku samo iz jednog razloga, šokiračete se kada čujete!

Džejmi je bila užasnuta i zdrožena novim informacijama, ali priznaje da nije mogla da ostavi muža zbog finansijskih razloga.

Objavljeno:

Video Džejmi Voker postao je viralan na TikTok-u nakon što je podelila šokantnu priču o tome kako je dan posle svog 33. rođendana otkrila da je njen suprug vara sa majkom.

Jedno je otkriti da vas partner vara, a drugo je saznati da ima aferu sa nekim od članova vaše porodice. Ali, upravo se to dogodilo ovoj 33-godišnjoj majci dvoje dece.

- Moj sin je rekao mom, sad već bivšem, suprugu: "Ako joj ti ne budeš rekao ja ću" - priča Džejmi

- Moj bivši suprug je odlučio da želi da mi kaže, pa me je odveo na dugu vožnju koja se završila na parkingu supermarketa. Imali smo ozbiljan razgovor i priznao mi je da njihova afera traje već pet godina - prisećala se Džejmi.

Džejmi je bila užasnuta i zdrožena novim informacijama, ali priznaje da nije mogla da ostavi muža zbog finansijskih razloga.

- Bila sam u šoku i nisam znala šta da radim. Tada nisam bila u stanju da se finansijski brinem ni o sebi, ni o deci, pa smo neko vreme ostali zajedno i krenuli na bračnu terapiju - priznaje ona.

@jwalkersong

What a weird wacky and therapeutic experience. Stay tuned! ##mom ##daughter ##drama ##interview

♬ original sound - jwalkersong

Porodica se kasnije preselila u Tenesi u pokušaju da ostavi prošlost iza sebe i započne novi život. Međutim, njen suprug nije mogao da ostane veran i ponovo ju je prevario, ovog puta sa 60-godišnjom koleginicom.

Par se konačno razveo 2017. godine, a njen suprug se u međuvremenu oženio sa koleginicom. U kasnijim klipovima, Džejmi odgovara na neka od pitanja svojih pratilaca, na primer kako je njen sin, koji danas ima 25 godina.

- Moj sin je tada imao 16 godina i imao je ovo traumatično iskustvo. Dobro se drži - tvrdi Džejmi.

Rekla je da njen sin, razumljivo, nije u sjajnoj vezi sa tatom i bakom, ali da njena ćerka i dalje ima kontakt sa ocem. Džejmi se takođe otvorila o tome kakav je njen odnos sa mamom danas, rekavši da nije pričala sa njom prve četiri godine. Sada su stvari između njih dve počele da se poboljšavaju, ali i dalje neće voditi razgovor o bivšem suprugu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.