EGZOTIČNA ŽIVOTINJA SE POJAVILA U SPOTU REPERA: Dali 6.000 evra za mačku, ispostavilo se da nije OBIČNA CICA MACA
Dali 6.000 evra za mačku, Foto: Printscreen/Youtube/Tracy Wilson

AU

EGZOTIČNA ŽIVOTINJA SE POJAVILA U SPOTU REPERA: Dali 6.000 evra za mačku, ispostavilo se da nije OBIČNA CICA MACA

Međutim, oni su primetili da nešto nije u redu sa njihovim egzotičnim ljubimcem

Objavljeno:

Par u Francuskoj bio je ubeđen da je kupio posebnu mačku, međutim, ispostavilo se da su dobili nešto malo drugačije. Naime, ispostavilo se da su u kući držali mladunče tigra.

Kako navodi Ladbible, par iz Avra dao je oko 6.000 za mladunče egzotične vrste divlje mačke, odnosno afričkog servala koji po zakonu u Francuskoj može da se drži kao kućni ljubimac.

Međutim, oni su primetili da nešto nije u redu sa njihovim egzotičnim ljubimcem, a zatim su otkrili da im u kući živi zapravo sumatranski tigar.

Velika mačka koja živi u Indoneziji vodi se kao ugrožena vrsta, s obzirom da prema poslednjim podacima ostalo ih je manje od 400 na celoj planeti.

- Ko god je uhvaćen da lovi tigrove u Indoneziiji čeka zatvor i paprena novčana kazna - saopštila je grupa “World Wildlife Fund”.

Francuska policija uhapsila je devet osoba u vezi sa prodajom tigra, što je dovelo do otkrivanja lanca trgovine životinjama, javljaju tamošnji mediji.

Za sada nije poznato odakle je životinja došla, ali pre nego što je prodata pojavila se u video spotu jednog repera. Tigar se nalazi u dobrom zdravstvenom stanju i predat je nadležnima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.