STRAŠNA PROROČANSTVA MONAHINJE MARIJE: Predvidela je sve, ostalo je samo jedno i to ono najstrašnije
Monahinja/ ilustracija, Foto: Printscreen

UŽAS, UŽAS!

STRAŠNA PROROČANSTVA MONAHINJE MARIJE: Predvidela je sve, ostalo je samo jedno i to ono najstrašnije

Teško je reći da li je čovečanstvo uspelo da izbegne ovu tužnu sudbinu, ili najgore tek sledi

Objavljeno:

Životni put ruske monahinje po imenu Marija obavijen je velom tajne: sačuvano je malo pouzdanih podataka koji bi otkrili detalje životnog puta ove žene.

Međutim, poznato je da je radila u manastiru Lahovski i čitav svoj život posvetila služenju Bogu. Živela je u planinskom području, a prvi pomen njenog imena datira iz 16. veka.

Poznato je da je žena posedovala jedinstveni dar predviđanja i tokom svog života iznedrila je mnoštvo zanimljivih proročanstava. Glavna stvar je da su sva njena proročanstva imala nešto zajedničko – ostvarivala su se.

Na primer, monahinja je upozorila na sva gorka iskušenja sa kojima će se planeta suočiti u 20. veku. Rekla je da će taj vek biti zaista koban za čitavo čovečanstvo.

Svi sukobi će eskalirati, ljudi će zaboraviti šta su ljubav i prijateljstvo. To će biti crna vremena za crkvu i glavna greška čovečanstva. Dvadeseti vek će biti ispunjen ratovima, u razmerama sa kojima se svet nikada pre nije suočio.

Zanimljivo je da je monahinja sa tačnošću predvidela da će se drugi po veličini rat završiti potpunim porazom Nemačke i da će mnogi veliki gradovi u Evropi ostati u ruševinama. Stoga je moguće tvrditi da je žena bila potpuno u pravu u svojim predviđanjima.

Međutim, najtužnije je što je monahinja predvidela još jedan rat, koji će biti gori od svih prethodnih. Ovaj rat će učiniti da čovečanstvo ostane bez hrane, a što je još strašnije, njegova glavna odlika biće crni oblaci koji će ispuniti zemlju i ništa neće ostaviti u životu.

Teško je reći da li je čovečanstvo uspelo da izbegne ovu tužnu sudbinu, ili najgore tek sledi. Jedino nam ostaje da se nadamo da je monahinja Marija ipak pogrešila u svom najstrašnijem predviđanju i da se svet neće suočiti sa tako nezavidnom i neizbežnom sudbinom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Webtribune.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.